Ştiri Steaua Bucureşti
10-02-2009, 03:42 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 10-02-2009 03:42 PM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Argăseală: "Am ratat foarte mult, dar cred că putem fi mulţumiţi de rezultat"
Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a declarat, joi, după jocul cu Twente, scor 0-0, că formaţia din Ghencea putea obţine mai mult în acest meci, dar în cele din urmă punctul obţinut este bun deoarece roş-albaştrii încă nu formează o echipă bine închegată.
"Trebuie să avem răbdare. Twente nu este o echipă atât de slabă, încât să ne facem probleme pentru că am ratat foarte mult. Mai avem de muncă, pentru că nu suntem încă o formaţie legată. Este păcat că nu au reuşit oamenii din atac să marcheze, dar eu cred că putem fi mulţumiţi de rezultat. Jocurile importante de acum vin. Echipa este în creştere, am arătat că jucăm frumos. În partidele următoare, vom juca să marcăm şi să şi câştigăm", a spus Argăseală, la GSPTV. Oficialul roş-albaştrilor i-a remarcat după acest joc pe Robinson Zapata, care "a avut câteva intervenţii extraordinare", dar şi pe Bănel Nicoliţă, despre care a spus că s-a achitat destul de bine de sarcinele de fundaş dreapta, chiar dacă nu acela era postul lui. Echipa antrenată de Mihai Stoichiţă a remizat, joi, în deplasare, cu olandezii de la Twente, scor 0-0, şi a înregistrat astfel cea de-a două remiză consecutivă în grupele Ligii Europa, după cea din jocul cu Şerif Tiraspol. În celălalt meci al grupei, Fenerbahce a reuşit să treacă în deplasare de moldovenii de la Şerif Tiraspol, scor 1-0, singurul gol al partidei fiind marcat de Alex (53). Clasamentul Grupei H după două etape se prezintă astfel: 1. Twente 4p, 2. Fenerbahce 3p, 3. Steaua 2p, 4. Şerif Tiraspol 1p. În etapa a treia din faza grupelor Ligii Europa, Steaua va juca pe teren propriu cu Fenerbahce Istanbul, în timp ce în celălalt joc Şerif Tiraspol va primi vizita lui Twente Enschede. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-02-2009, 03:54 PM
|
|||
|
|||
Stoichiţă: "Oricine putea să câştige, până la urmă am scos un rezultat bun"
Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a declarat, joi, după jocul cu Twente, scor 0-0, că elevii săi au evoluat foarte bine, chiar dacă nu s-au concentrat la fel şi spre finalul partidei, şi este mulţumit de punctul obţinut pe terenul batavilor, informează site-ul clubului din Enschede.
"Oricine putea să câştige acest meci, pentru că atât noi, cât şi ei am avut multe şanse de gol. După 65 de minute nu prea am mai jucat mare lucru, iar organizarea nu a mai fost la fel de bună ca şi până atunci. După acel minut, Twente a avut ocazii mai clare. Felicit jucătorii pentru acest rezultat, pentru că au arătat multă dăruire, au obţinut un rezultat bun şi au făcut exact ce le-am cerut", a spus Stoichiţă. Steaua a remizat, joi, în deplasare, cu olandezii de la Twente, scor 0-0, şi a înregistrat astfel cea de-a două remiză consecutivă în grupele Ligii Europa, după cea din jocul cu Şerif Tiraspol. În celălalt meci al grupei, Fenerbahce a reuşit să treacă în deplasare de moldovenii de la Şerif Tiraspol, scor 1-0, singurul gol al partidei fiind marcat de Alex (53). Clasamentul Grupei H după două etape se prezintă astfel: 1. Twente 4p, 2. Fenerbahce 3p, 3. Steaua 2p, 4. Şerif Tiraspol 1p. În etapa a treia din faza grupelor Ligii Europa, Steaua va juca pe teren propriu cu Fenerbahce Istanbul, în timp ce în celălalt joc Şerif Tiraspol va primi vizita lui Twente Enschede. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-02-2009, 03:54 PM
|
|||
|
|||
Becali: "După cum am jucat, nu sunt mulţumit de rezultat, trebuia să batem"
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, joi, că remiza cu Twente nu îl mulţumeşte deoarece formaţia din Ghencea a dominat jocul şi a ratat cele mai mari ocazii al partidei şi i-a remarcat pe Toja şi Bicfalvi.
"După cum am jucat, nu sunt mulţumit de rezultat. În prima repriză, numai noi am jucat, am avut trei sau patru ocazii foarte mari. În partea a doua parcă au fost ei mai buni, dar nu au ratat ocazii mai mari ca noi. Se vede că a revenit Toja, el făcea jocul la mijloc. Şi Bicfalvi a fost extraordinar. Dacă atacanţii noştri erau în formă, le dădeam vreo două sau trei goluri", a spus Becali, după finalul partidei. Steaua a remizat, joi, în deplasare, cu olandezii de la Twente, scor 0-0, şi a înregistrat astfel cea de-a două remiză consecutivă în grupele Ligii Europa, după cea din jocul cu Şerif Tiraspol. În celălalt meci al grupei, Fenerbahce a reuşit să treacă în deplasare de moldovenii de la Şerif Tiraspol, scor 1-0, singurul gol al partidei fiind marcat de Alex (53). Clasamentul Grupei H după două etape se prezintă astfel: 1. Twente 4p, 2. Fenerbahce 3p, 3. Steaua 2p, 4. Şerif Tiraspol 1p. În etapa a treia din faza grupelor Ligii Europa, Steaua va juca pe teren propriu cu Fenerbahce Istanbul, în timp ce în celălalt joc Şerif Tiraspol va primi vizita lui Twente Enschede. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-02-2009, 04:18 PM
|
|||
|
|||
Jackie Ionescu: "Tridentul Stoichiţă-Dumitriu-Panduru poate opri imixtiunea lui Becali"
Jackie Ionescu a comentat prestaţia echipelor româneşti în grupele Europa League şi evidenţiază jocul bun făcut de Steaua la Enschede, în faţa lui Twente. Fostul tehnician al Politehnicii s-a referit şi la înfrîngerea suferită de bănăţeni în faţa lui Dinamo Zagreb, fiind de părere că lipsa de oameni care susţină jocul în linia de mijloc a fost principala cauză a eşecului.
"Mi-a plăcut Steaua, se vede o schimbare a concepţiei de joc, se încearcă readucerea echipei în spiritul tactic care a consacrat clubul. Se vrea posesie bună, viteză, pressingul a funcţionat pe faza ofensivă, iar evoluţia de ansamblu a fost bună. Îmi pare bine să văd un triunghi funcţional la Steaua alcătuit din Stoichiţă, Ţiţi Dumitriu şi Basarab Panduru, toţi oameni de valoare care pot să aibă o opinie avizată în orice moment. Dacă nu mă înşel, Ţiti Dumitriu a sugerat folosirea lui Nicoliţă ca fundaş dreapta, iar Stoichiţă a dat dovadă de permeabilitate şi inteligenţă acceptînd o variantă care s-a dovedit foarte bună. Cred că imixtiunea lui Becali poate fi oprită de intervenţia acestor 3 oameni foarte importanţi, sînt păreri avizate care fac bine grupului", a spus Ionescu pentru gsp.ro, după care a comentat şi eşecul înregistrat de Poli Timişoara pe teren propriu în faţa lui Dinamo Zagreb: "Formula de start folosită de Sabău m-a surprins pentru că eram obişnuit cu o partitură prudentă, retrasă. Acum, Neluţu a început ultraofensiv, 5 sau 6 jucători de atac în primul 11, iar mijlocul a fost subţiat. Nu a avut cine să susţină atacul, Bucur, Goga sau Karamian nu au avut mingi utilizabile. Aşa, jocul a fost din nou bazat pe lansările în adîncime pentru Gigel Bucur, care nu a putut să facă mai mult". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-02-2009, 04:20 PM
|
|||
|
|||
Krum Bibişkov: "Nimeni nu vorbeşte cu mine!"
Bibişkov spune că s-a simţit stingher în toate cele 3 luni petrecute în Ghencea.
Cu bagajele la uşă, Krum Bibişkov (27 de ani) a vorbit în exclusivitate pentru Gazetă despre modul în care Steaua a găsit de cuviinţă să îi rezilieze contractul. Fapt care se va concretiza, cel mai probabil, la începutul săptămînii viitoare. - Krum, ai rupt angajamentul cu Steaua? - Dacă voi fi nevoit să o fac, nu am încotro. Pînă acum nu ne-am aşezat însă să discutăm despre acest lucru. Cînd nu eşti dorit, nu poţi sta cu sila. - Dar vreo explicaţie ţi s-a dat? - Nici una! Sînt şocat că, deşi m-am pregătit şi mi-am văzut mereu de treabă, acum sînt scos pe uşa din dos pur şi simplu, fără prea multe argumente. "Cu Stoichiţă doar m-am salutat!" - Cu antrenorul Stoichiţă ai vorbit? - Nu. În cel mai bun caz doar ne-am salutat. Din presă am înţeles că nu mai are nevoie de mine, fără să îmi spună asta şi în faţă. - Cînd crezi că vei încheia socotelile? - Aştept sfîrşitul săptămînii, să vină şi impresarul meu pentru a putea discuta cu cei de la Steaua. - Cei de la Rapid te-ar dori... - Momentan să scap de situaţia asta şi după aceea mai vedem. Este o variantă! - Banii pe contract i-ai primit pînă acum? - Sincer, nu m-am uitat cu mare atenţie în cont, dar cred că nu pe toţi din cele trei luni petrecute aici. O să clarific şi această problemă. De Tininho au scăpat deja Primul dintre cei trei jucători puşi pe lista neagră care au părăsit Steaua este fundaşul portughez Tininho. Apărătorul în vîrstă de 29 de ani adus gratis în luna iulie de la Belenenses şi care avea un salariul de 120.000 de euro şi-a încheiat deja conturile cu roş-albaştrii. Aşa cum a promis Becali, Tininho a primit banii cuveniţi din contract pînă în iarnă, doar pentru a accepta mai repede rezilierea înţelegerii scadente în vara viitoare. După Bibişkov, şi Grzelak îşi va finaliza socotelile cu Steaua, dar, cel mai probabil, abia la finalul turului. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-02-2009, 04:22 PM
|
|||
|
|||
Robinson Zapata: "Puteam cîştiga!"
Eroul partidei de aseară, Zapata (31 de ani), a ajuns la al cincelea meci consecutiv fără gol primit.
- Felicitări, Rufay, pentru punctul pe care i l-ai adus Stelei! - Nu eu am adus acest punct, ci toată echipa. De fapt, la ce ocazii am avut, puteam chiar cîştiga! Foarte important e că am arătat că sîntem în creştere cu noul antrenor şi că jucăm din ce în ce mai bine. - Meciul cum ţi s-a părut? - Senzaţional ca ritm şi calitate a jocului. Întodeauna întîlnirile din Europa te determină să joci cu mai multă ambiţie. - Ai ajuns la 5 partide consecutive fără gol primit... - Pentru mine nu recordurile sînt importante, nu asta caut la Steaua. Normal că sînt fericit că nici în seara asta nu am luat gol, dar numai împreună ne putem atinge obiectivele. - Urmează şocul cu Fenerbahce... - Da şi foarte important e să cîştigăm în Ghencea. Turcii rămîn în continuare favoriţii grupei, însă Twente va conta mult în ecuaţia calificării. Este o echipă foarte bună. - Care a fost cea mai grea minge pe care a trebuit să o aperi? - Cea a pletosului... Ruiz, pentru că a tras de foarte aproape de mine. Am avut un reflex rapid. Şi încă o minge din repriza a doua, pe care am parat-o după ce am văzut-o foarte tîrziu din cauza aglomeraţiei din careu. 11 a fost cota oferită de Bet365 pentru o remiză albă la Twente - Steaua 6 intervenţii salvatoare a avut Zapata în partida de aseară http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-02-2009, 04:25 PM
|
|||
|
|||
Emeric Ienei: "Steaua a avut ocazii multe, dar a avut şi noroc"
Fostul tehnician al Stelei, Emeric Ienei, a comentat partida pe care echipa din Ghencea a încheiat-o la egalitate, scor 0-0, la Twente Enschede. Ienei crede că echipa roş-albastră a avut noroc în mai multe rînduri şi a lăudat prestaţia columbianului Zapata.
"Twente a avut cîteva ocazii incredibile. Nu ştiu ce s-ar fi întîmplat dacă Zapata nu era inspirat. Un portar joacă aproape singur şi ar trebui apreciaţi mai mult. Totuşi, Steaua a avut cele mai mari ocazii. A fost un joc antrenant. Nu mi-a plăcut deloc Toja, nu a făcut nimic azi. Grupa Timişoarei este cea mai dificilă. Deşi pare destul de greu, la Dinamo nu e atît de dificil. Parcă nu sunt atît de mulţi jucători de valoare", a spus Emeric Ienei la GSPTV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-02-2009, 04:38 PM
|
|||
|
|||
Nu i-au lăsat în oraş!
Ceea ce s-a întâmplat aseară cu suporterii Stelei veniţi din România a lăsat impresia că Gigi Becali a ajuns să controleze lucrurile şi la Enschede. Cu siguranţă nu este aşa, dar modul în care românilor li s-a refuzat accesul în stadion a avut iz de abuz.
Patronul Stelei a înfruntat ieri, chiar şi indirect (pentru că nu i-a întâlnit), un grup de ultraşi din Peluza Sud a stadionului Ghencea. Totul se întâmpla la sediul Parlamentului European din Bruxelles. Becali nu s-a lăsat intimidat: "Vagabonzi! Golani!", repeta el refrenul cunoscut. Aseară, la Enschede, numărul suporterilor veniţi de la Bucureşti crescuse. Erau aproape 100. Au coborât din tren la gara din Enschede, unde au avut parte de o surpriză: un întreg dispozitiv de Poliţie îi aştepta. Şefa dispozitivului a dat ordin ca fiecare fan român să fie controlat la sânge, iar după ce ordinul a fost executat a început: "Dar voi bilete aveţi?". Ultraşii le-au spus forţelor de ordine că aşteaptă să ajungă la stadion pentru a şi le achiziţiona. Ceea ce a şocat a fost replica femeii care comanda: "Am auzit ce aţi făcut pe drum, la Bruxelles, şi nu vă vom lăsa în oraş şi nici la meci!". Acesta a fost şi finalul dialogului, pentru că la partidă au mai ajuns doar câțiva români. La finalul meciului cu Twente, cei aproximativ 20 de suporteri l-au băgat în ședință pe Gigi Becali, plângându-se de tratamentul la care au fost supuși de olandezi http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-02-2009, 07:34 PM
|
|||
|
|||
44% din microbişti ţin cu Steaua
Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie (IRES) a dat publicităţii un raport public, intitulat 'Fotbalul românesc şi societatea', care relevă faptul că 66 la sută dintre români sunt interesaţi de fotbal.
Potrivit datelor furnizate de IRES, obţinute după consultarea unui eşantion de 1.953 de persoane, 44 la sută dintre iubitorii fotbalului din ţara noastră sunt susţinători ai echipei Steaua, 16,3 la sută au ca echipă favorită Dinamo, în timp ce 7 la sută sunt fani ai formaţiei Rapid. În ceea ce priveşte rivala percepută de către suporteri, Dinamo a fost menţionată de cei mai mulţi dintre repondenţi (41 la sută), urmată de Steaua (23 la sută) şi CFR Cluj (7 la sută). Gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare este considerată, totodată, drept principala favorită la câştigarea titlului de campioană în acest sezon, (19 la sută), urmată de Steaua (18 la sută) şi CFR Cluj (14 la sută). Finanţatorul echipei Steaua, Gigi Becali, este considerat cel mai influent patron din lumea fotbalului românesc (56 la sută), fiind urmat de Adrian Porumboiu (FC Vaslui), cu 8 la sută, şi Cristian Borcea (Dinamo), cu 7 procente. Studiul a relevat, totodată, faptul că 88 la sută dintre pasionaţii de fotbal din ţara noastră urmăresc la televizor meciurile echipei naţionale şi 78 la sută pe cele ale echipelor lor favorite. În privinţa violenţei tot mai accentuate din lumea fotbalului, 65 la sută dintre participanţii la studiu consideră stadioanele un loc periculos, în timp ce 84 la sută consideră că suporterii sunt în general prea agresivi, înăsprirea sancţiunilor fiind cerută de majoritatea celor chestionaţi (98 la sută), la fel ca şi prezenţa mai numeroasă a forţelor de ordine pe stadioane (79 la sută). Conform studiului, Gheorghe Hagi este considerat cel mai mare fotbalist român din toate timpurile (60 la sută), urmat de Nicolae Dobrin (19 la sută) şi Adrian Mutu (7 la sută), în timp ce Ion Crăciulescu este perceput drept cel mai bun arbitru pe care l-a avut până acum ţara noastră (19 la sută),urmat de Adrian Porumboiu (12 la sută). http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-02-2009, 08:14 PM
|
|||
|
|||
Panduru: "Încă avem şanse de calificare! Dacă pierdeam, eram out"
Managerul general al FC Steaua, Basarab Panduru, a declarat, vineri, la sosirea în Bucureşti, după meciul cu Twente, scor 0-0, că nu ştie dacă gruparea din Bulevardul Ghencea mai avea şanse de calificare în 16-imile Ligii Europa dacă pierdea partida din Olanda.
"Acum sunt şanse de calificare. Dacă pierdeam, nu ştiu dacă mai erau. Dar acum încă sunt. Nu ştiu dacă meciurile cu Fenerbahce sunt decisive, pentru că mai jucăm şi cu Twente acasă, şi cu Şerif în deplasare, dar sunt meciuri foarte importante", a spus Panduru. Panduru crede că Twente este o echipă bună, care însă nu a fost lăsată de Steaua să presteze cel mai un joc. "Twente este o echipă bună. N-au putut să joace pentru că nu i-am lăsat noi să joace. Am jucat foarte bine, am alergat, nu le-am dat spaţii", a explicat oficialul stelist. Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, consideră că jocul echipei Steaua creşte în fiecare meci. "Sunt foarte mulţumit. Eu cred că Twente nu poate să ne bată în Ghencea chiar dacă a bătut pe Fenerbahce în deplasare. Mai avem patru meciuri şi o să facem în total 14 puncte. Câştigăm Liga Europa, campionatul şi Cupa României. Văd echipa cum creşte. O simt. Dacă nu aveam forţă, ziceam. Cu Bergodi nu aveam forţă", a mai spus Becali. Becali a precizat că olandezii nu ar trebui să rămână impresionaţi de evoluţia portarului Zapata, ci de ratările echipei steliste. "Olandezii au fost impresionaţi de Zapata? Dar de ratările noastre? Că trebuia să fi avut 2 sau 3-0....", a explicat el. Echipa Steaua Bucureşti a înregistrat a doua remiză în grupa H a Ligii Europa, după ce a terminat la egalitate, scor 0-0, joi seară, în deplasare, cu formaţia olandeză Twente Enschede. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
85 Musafir(i)
85 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut