Ştiri Steaua Bucureşti
10-08-2009, 07:30 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Liţă Dumitru: "Nu înţeleg ce caută Stoichiţă la Steaua, doar e dinamovist!"
Ex-mijlocaşul Stelei din anii '70, Liţă Dumitru, crede că Steaua nu are nici un viitor cu Stoichiţă pe bancă şi cu Becali în lojă.
"Becali trebuie să înţeleagă că fotbalul este un show, nu numai o afacere. Suporterii sînt totul. Nu înţeleg de ce l-a adus pe Stoichiţă, mai ales că e dinamovist! Ati uitat ca a jucat in Ştefan cel Mare? I se vor impune şi lui jucători şi în curînd va fi dat afară. Nu-l prinde paltonul în Ghencea, o să vedeţi! Ce mare lucru a făcut pînă acum? Steaua nu joacă nimic. Oricum, probleme nu sunt numai in Ghencea. La CFR Cluj, Poli Timisoara si FC Vaslui e aceeasi situatie. Patronii de club impun jucatori in echipa, iar antrenorii au doar rol decorativ", a declarat Liţă Dumitru pentru stelisti.ro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-08-2009, 07:37 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 10-08-2009 07:44 PM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
"Cu Becali, Steaua nu are viitor"
Fanii stelişti au cerut public ajutorul fostelor glorii în războiul dus contra lui Becali
"AISS le cere tuturor gloriilor roş-albastre să se gândească dacă Steaua de azi are un viitor cu George Becali la conducere!". Cam aşa a sunat apelul pe care suporterii roş-albaştri l-au făcut la adresa celor care au contribuit de-a lungul vremii la palmaresul clubului roş-albastru. Primul a reacţionat Gabi Balint, care alături de Marius Lăcătuş a adus Cupa Campionilor în 1986. "Mă îndoiesc că Steaua va putea continua la un nivel înalt atât timp cât Becali e la conducere. Nu are viitor continuând în acest mod. La Steaua e nevoie de o altă imagine, de o schimbare", a spus fostul atacant. Acesta a fost susţinut şi de Emeric Ienei, fostul tehnician din '86 al Stelei: "Echipa trebuie să iasă în evidenţă, nu o persoană.". Ultimul a vorbit Hagi, care are un conflict deschis cu Gigi Becali, dar a refuzat să-i pronunţe numele. "Este greu să vorbeşti despre situaţia în care a ajuns Steaua. Este inadmisibil ce se petrece în Ghencea. În România există foarte multă agresivitate verbală, sunt multe situaţii nelalocul lor", a fost reacţia "Regelui". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-08-2009, 07:40 PM
|
|||
|
|||
"Ne-au luat fotbalul!"
Suporterii stelişti sunt şi mai furioşi. Faptul că nu mai pot contesta conducerea le aminteşte de perioada comunismului
Comisia de Disciplină a decis ieri ca Steaua să joace două etape cu porţile închise, astfel că la meciurile cu Rapid şi Unirea Urziceni, fanii echipei nu vor putea urmări evoluţiile roş-albaştrilor decât la televizor. Se poate spune că odată cu această decizie, Gigi Becali a scăpat practic pentru încă două partide de reacţia negativă a tribunelor. De aceea se speculează intens faptul că patronul stelist a făcut un aranjament cu prietenul său Dumitru Dragomir special pentru a izola galeria din Ghencea. În acest context, reacţiile nu s-au lăsat mult aşteptate, site-ul prosport.ro fiind luat cu asalt de comentariile furioase ale cititorilor care aduceau în discuţie dictatura de la Steaua şi concluzia tristă că "bogătaşii ne-au luat fotbalul". Premieră: suspendare pentru injurii! Motivul pentru care s-a luat o astfel de decizie e absurd în opinia cititorilor. Toate înjurăturile la adresa conducerii clubului au fost tratate de Comisie ca un adevărat "atentat" la adresa fairplay-ului. Până acum, astfel de hotărâri se luau atunci când se aruncau avalanşe de torţe sau obiecte contondente pe teren. Meciul Steaua - Gloria Bistriţa a provocat totuşi o premieră. Pentru prima dată, o echipă este obligată să joace cu porţile închise pentru că propriul finanţator a fost înjurat! Pe lângă interdicţia de a juca fără spectatori, Comisia de Disciplină a mai decis ieri ca Steaua să plătească 40.000 de lei amendă. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-08-2009, 07:43 PM
|
|||
|
|||
Adio prime!
Jucătorii nu au primit niciun ban din bonusurile promise de şefi
Criza este necruţătoare în Ghencea! Dacă în urmă cu două luni patronul anunţa că primele pentru calificarea în grupele Europa League se ridică la 15.000 de euro, la o lună s-a răzgândit şi le-a micşorat la 5.000, iar după demiterea lui Bergodi, le-a transmis jucătorilor că nu le mai dă nimic. Această decizie a venit după înfrângerile cu Dinamo şi Unirea Urziceni. Niciun leu pentru victoriile din campionat Chiar dacă Regulamentul de Ordine Interioară spune că fiecare succes din deplasare este premiat cu 2.000 de euro, iar unul acasă cu 1.000, elevii lui Stoichiţă au în continuare conturile goale. Vestiarul fierbe, după ce şi salariile întârzie de la o lună la alta: "Nu am primit nimic şi sigur nu vom mai primi! Abia ne dă salariile, şi noi mai vrem să discutăm de prime? N-are niciun rost!". Pe 20 octombrie, banii de la UEFA Calificarea steliştilor în grupele Europa League este răsplătită cu un milion de euro. Din aceşti bani, Becali le-a promis şi fotbaliştilor un bonus. "Bergodi ne spunea că va împărţi el primele, dar acum, după ce a plecat, cine să îi mai împartă? Patronul? Sigur nu mai vedem nimic, iar dacă ne va da, vom primi câte 100 de euro. Mai bine ne lipsim. Aceşti bani se vor primi în funcţie de simpatii", ne-a spus unul dintre jucătorii Stelei, sub protecţia anonimatului. Amânaţi pentru "16"-imi Elevii lui Stoichiţă au primit o altă promisiune. Dacă se vor califica în faza următoare a Europa League, vor încasa primele pentru accederea în grupe. "Acesta a fost ultimul mesaj referitor la bonusurile europene. Ni s-a transmis că vom primi câte 5.000 de euro dacă ne vom califica în primăvara europeană, dar ce treabă are cu bonusul pentru calificarea în grupe? Suntem duşi cu zăhărelul!", cred fotbaliştii. Păcăliţi la Mediaş Înainte de victoria cu Gaz Metan, din deplasare, scor 4-2, Becali le-a promis fotbaliştilor săi că, dacă înving, vor avea în cont primele restante de la meciurile cu Ceahlăul şi Oţelul. A trecut o lună de atunci şi niciun jucător nu s-a văzut recompensat: "Ne-a zis că noi să batem, că are el grijă de prime. A zis că ne banii de la ultimele victorii dacă învingem pe Mediaş, am bătut, dar degeaba", a continuat sursa din vestiarul Stelei. Anul trecut, nicio primă! Un catastrofal loc 6 ocupat de roş-albaştri la finalul sezonului precent a fost răsplătit pe măsură. Ciuca bătăilor, Steaua a prins Europa League în ultima etapă, după ce Poli Iaşi a încurcat-o pe Rapid. Latifundiarul s-a enervat atunci şi a sărit la gâtul jucătorilor: "Nu le mai dau nicio primă, de acum plătesc doar performanţa, nu locul 6." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-08-2009, 07:45 PM
|
|||
|
|||
"Steaua se va face de râs la FIFA!"
Antrenorul italian spune că imaginea Stelei va fi afectată la FIFA
Ieri, după ce a aflat că Mircea Rădulescu a spus că Bergodi nu a fost demis de Steaua şi că ar fi trebuit să se prezinte la muncă, italianul a răbufnit. Mister, ai aflat ce spune Rădulescu? Da, şi am rămas consternat.Aveam altă părere despre el, m-a dezamăgit cu atitudinea asta. De ce nu a luat nicio poziţie până acum, de ce nu a vorbit când trebuia, acum trei săptămâni? Ca să nu mai zic că acum spune că n-am fost demis, dar acum trei săptămâni îmi zicea să nu mă duc la meciul cu Pandurii, că nu are rost, că Steaua m-a demis... Steaua asta susţine, că aţi lipsit de la serviciu... Da? Păi dacă nu m-au demis şi voiau să vin la antrenamente, atunci de ce a doua zi, pe 18 septembrie, mi-au închis telefonul? Şi de ce nu mi-au mai plătit hotelul? Camera de la Marriott, după acea dată, am plătit-o din banii mei! Valeriu Argăseală spune că aţi plecat cu maşina clubului... Altă prostie. Acea Alfa am lăsat-o la Bucureşti, are în portbagaj şi costumul, şi echipamentul, tot. Avocatul meu a înştiinţat Steaua, dar ei n-au venit s-o ridice din parcare. Cum se va rezolva totul? Din păcate, la FIFA. Spun din păcate, pentru că-mi pare rău pentru imaginea Stelei, eu n-am vrut să ajungem aici, dar ei se vor face de râs, nu eu. Să le fie ruşine! Va afla toată lumea, e vorba de imaginea Stelei... Becali zice că... Nu vreau să mai vorbesc despre el. M-a făcut nebun, golan şi aşa mai departe, dar vorbele lui au ajuns în dosarul FIFA, asta e... Oricum, n-a înţeles nimic din proiectul pe care-l aveam la Steaua. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-08-2009, 07:47 PM
|
|||
|
|||
Pierde Bergodi?
Mircea Rădulescu a declarat ieri că tot ce a spus Becali despre demiterea italianului nu valorează nimic în faţa Comisiei de Soluţionare a Litigiilor
O vorbă spune că în România e posibil orice. E posibil ca patronul să te dea afară, dar tu să fii cel vinovat pentru că nu ai mai venit a doua zi la serviciu. Cam asta se întâmplă în cazul litigiului dintre Steaua şi Bergodi. După ce finanţatorul i-a transmis tehnicianului italian că nu mai e antrenorul Stelei pentru că l-a dezonorat în faţa propriilor jucători la pauza meciului cu Sheriff, Steaua a anunţat că îl va amenda pentru faptul că nu a mai venit la serviciu. Asta pentru că italianul nu a fost înştiinţat oficial despre faptul că a fost demis. "De fapt, cei de la Steaua s-ar fi folosit de o clauză pusă chiar de Bergodi în contractul încheiat în vară şi l-ar fi păstrat în cadrul clubului, făcându-l astfel să plece de bună voie", a dezvăluit o sursă ProSport. Deşi Steaua a trimis o hârtie oficială Comisiei Tehnice a FRF, înaintea meciului cu Pandurii, că Mihai Stoichiţă va antrena în locul lui Bergodi, asta nu înseamnă că italianul a fost demis! O spune chiar directorul Şcolii de Antrenori din cadrul FRF. "Tot ce a spus Gigi Becali despre demiterea lui Bergodi nu valorează nimic în faţa instanţelor care vor judeca acest caz. Acolo se iau în considerare doar actele. Steaua a trimis o hârtie prin care anunţa că Stoichiţă va antrena în locul lui Bergodi, dar asta nu înseamnă că italianul a fost demis", a fost declaraţia surprinzătoare făcută ieri de Rădulescu. Dragomir şi Sandu nu-l simpatizau pe italian Curentul anti-Bergodi există printre Comisiile aflate atât în slujba Ligii, cât şi a FRF. "Dacă n-ai rezultate şi, în plus, mai dai şi din clanţă, atunci eşti copilul ploii. Bergodi să tacă, să nu mai vorbească cu presa, că în momentul în care comentează şi nu are rezultate este ca şi mâncat la Steaua", spunea înainte de a fi demis italianul, Dumitru Dragomir. Antipatia conducătorilor fotbalului românesc faţă de fostul tehnician al Stelei reiese şi din ultima declaraţie făcută ieri de Mircea Sandu: "Acum, să fim realişti, nici noi n-am adus până acum în ţară antrenori italieni de primă mână, de cea mai bună calitate... cred că arbitrii italieni care au venit la noi să arbitreze în campionat sunt, ca nivel valoric, peste antrenorii italieni de la noi". În aceste condiţii, e greu de crezut că Bergodi îşi va găsi dreptatea în ţara noastră, singura lui şansă fiind forurile internaţionale. 120 De mii de euro mai speră Bergodi să primească de la Steaua după ce a fost demis 200 De mii de euro a primit deja italianul de la Becali, conform acestuia din urmă http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-08-2009, 07:47 PM
|
|||
|
|||
Dayro: "E mult mai bine la prima echipă!"
În această dimineaţă, pe stadionul Forex, Mihai Soichiţă a condus primul antrenament al Stelei în stagiul de patru zile de la Braşov. A fost o sesiune scurtă de pregătire, de doar 55 de minute.După obişnuita încalzire s-a trecut la o sesiune fizică de 25 de minute, iar apoi steliştii au exersat şuturile la poartă din vole.
La finalul şedinţei de antrenament noul director sportiv, Basarab Panduru, i-a luat la o discuţie separată pe tinerii de la echipa a II-a Rusu, Iacob şi Boâtfoi. Pe de altă parte, recent reprimit la prima echipă ,columbianul Dayro Moreno a arătat multă poftă de lucru şi chiar a avut parte de aprecieri din partea lui Stoichiţă care l-a felicitat de câteva ori în timpul antrenamentului. "E mult mai bine la prima echipă", a fost auzit Dayro spunând suporterilor prezenţi la finalul şedinţei de pregătire. În aceasta dupa amiaza dela ora 17:00, Steaua are programat al doilea antrenament al zilei. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-08-2009, 07:49 PM
|
|||
|
|||
"Am avut două zile libere şi am plecat la munte, nu m-am îmbătat!"
Steaua e din nou în mijlocul unui scandal, după ce http://www.ziare.com a publicat imagini în care Juan Carlos Toja şi Ciprian Tătăruşanu păreau extrem de binedispuşi. Sursa citată susţine că cei doi au profitat de zilele libere oferite de club după partida cu Gloria Bistriţa, scor 1-1, şi au plecat la Buşteni unde şi-au "înecat amarul în băutură", alături de mai mulţi prieteni.
Cei doi fotbalişti ai Stelei au reacţionat prompt la acuze şi neagă cu vehemenţă orice acuzaţie. Goalkeeperul roş-albaştrilor admite că a plecat la munte după partida cu "lanterna roşie", însă susţine că adevărul a fost deformat. "Singurul lucru adevarat este acela că, după meciul cu Gloria Bistrita am primit două zile libere şi am plecat la munte. În primul rând, nu am petrecut două zile la Buşteni, deoarece luni, la ora 13:00, eram deja la Mogoşoaia, la reunirea echipei naţionale, unde fusesem convocat duminică noaptea. În al doilea rând, am fost împreună cu iubita mea, nu cu femei. În al treilea rând, nu m-am îmbătat şi nu am vomitat. Viaţa mea privată nu are nicio legătură cu cea profesională", a spus Tătărulanu pentru site-ul oficial al clubului. "Ce legătură are o fotografie cu nişte prieteni cu ideea de petrecere cu băutură şi femei?", a spus si Toja. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-08-2009, 07:52 PM
|
|||
|
|||
Zenga: "Mă certam tot timpul cu Cristi Borcea!"
Într-un interviu acordat EVZ, fostul antrenor de la Dinamo face noi dezvăluiri legate de metehnele preşedintelui executiv.
Walter Zenga a rămas legat sufleteşte de fotbalul românesc. A fost "o rampă de lansare", afirmă italianul, care s-a despărţit de Liga I după experienţa nefericită din Ştefan cel Mare. Zenga a stat pe banca tehnică a "câinilor" doar două luni, fiind demis în urma unui derby pierdut în Ghencea cu Steaua, fosta lui echipă, cu 0-1. În weekend, noua sa grupare, Palermo, a învins cu 2-0 pe Juventus, înregistrând cel mai mare succes în acest sezon în Serie A. Walter confirmă, pentru EVZ, că Gigi Becali şi Cristi Borcea sunt două personaje cu care este foarte greu să lucrezi. Antrenorul explică şi de ce n-a reuşit Nicolae Dică să se impună la Catania. "Dică a crezut că a venit şi are asigurat locul de titular, doar pentru că ne cunoşteam. S-a convins că nu e aşa. Apoi s-a supărat pe mine. Ce să-i fac? S-a supărat tocmai pe mine, după ce i-am forţat pe cei de la Catania să-l cumpere. Nu ştiu ce face prin Grecia. Uite, Goian e jucător care are cap. A recunoscut că e greu să se acomodeze în Serie A. Nu e uşor să joci împotriva unui Trezeguet, de exemplu. El va reuşi aici, sunt sigur", ne-a declarat Zenga. "Mi-a zis să bag al treilea vârf cu Urziceni" EVZ: Se poate spune că fotbalul românesc a fost o trambulină pentru tine, pentru a ajunge să antrenezi în Italia. Mai eşti la curent cu ce se întâmplă în Liga lui Mitică? Walter Zenga: Tot timpul voi fi la curent cu ceea ce se petrece în România, fiindcă este a doua mea casă. Am trăit clipe minunate acolo. La Steaua sunt probleme, la Dinamo la fel, sunt echipe pe care le-ai antrenat... Am fost foarte onorat că am trecut pe acolo. M-au ajutat enorm experienţele acelea. Şi cea de la Dinamo mi-a fost utilă. A însemnat ceva, chiar dacă am stat doar vreo două luni în Ştefan cel Mare. Am fost dat afară în 2007, după ce am pierdut un derby cu Steaua în Ghencea. Am avut o şedinţă cu Nicolae Badea, Cristi Borcea şi Vasile Turcu. Le-am zis să vorbim a doua zi, la rece. N-au vrut să audă de sugestia mea, aşa că a trebuit să plec. Până la urmă, n-am avut de ales, nu puteam să stau acolo când toţi erau împotriva mea. Asta e viaţa de antrenor. Azi eşti, mâine eşti dat afară. Borcea este acuzat că face echipa la Dinamo şi că impune fiecărui antrenor anumiţi jucători, în funcţie de intere sele personale. Cum a fost în cazul tău? M-am certat tot timpul cu Borcea pe tema jucătorilor, cât am stat la Dinamo! Încerca să se impună... La un meci cu Unirea Urziceni, când jucam noi cu un om în plus, mi-a zis să bag al treilea vârf. N-am vrut. Ne-am certat rău de tot după episodul acela. "Italianul ăsta e nebun rău!" Erai totuşi călit în 2007, mai ales după experienţa de la Steaua? Când eram la Steaua, înaintea meciului-retur cu ŢSKA Sofia, Gigi Becali a venit la vestiare. Era un meci important. Dacă ne calificam, intram în grupele UEFA. Nu mi-a impus nimic, voia doar să-i mobilizeze pe băieţi. Am mers în grupe şi meciul ăla (2-2, la Sofia, 2-1, în tur, la Bucureşti - n.r. ) a fost extraordinar pentru mine. Steaua a reuşit atunci ceva formidabil. De mult nu mai reuşise o echipă românească să treacă de primele tururi în Europa. Chiar şi pe urmă, echipa a mers în Ligă, dar partidele din retur s-au jucat acasă. Atunci ne-am calificat mai departe după un joc din deplasare. Plus că a fost acel meci fantastic cu Valencia, de neegalat. Becali a promis atunci o primă de 100.000 de euro de jucător, în cazul calificării. Apoi n-a mai plătit decât o mică parte. Crezi că mai conta asta? Pentru mine a însemnat enorm că am băut un pahar cu vin roşu cu Traian Băsescu şi că am stat de vorbă cu dânsul. Ţi-a cerut Becali să foloseşti un jucător anume? Nu, dar la meciul cu Beşiktaş, tot în sezonul de care îţi povesteam, l-am titularizat pe Ciocoiu. A luat foc. A urlat, a spart, a făcut urât, nu se mai înţelegea nimeni cu el. Zicea: "Italianul ăsta e nebun rău!". Apoi, Ciocoiu a dat gol. Un timp m-a lăsat în pace, după care l-a dat afară pe Ciocoiu. De ce este rău acum la Steaua? Pentru că acolo nu mai e un om ca Meme Stoica. El era un tampon între vestiar şi patron. Meme reuşea să-l tempereze pe Gigi. Ţin la Steaua. Scandalurile vor face rău echipei. Dacă eram în locul lui Gigi, nu-l dădeam niciodată afară pe Bergodi. Cum comentezi reuşita antrenorilor italieni în România? Avem o şcoală bună de antrenori, dar ne ajută şi apropierea dintre popoare. Sunt foarte supărat din alt motiv: Mircea Rădulescu. Cine e el în fotbal? De ce i-a jignit pe antrenorii italieni, spunând că au venit în România ca să se lanseze? E nedrept. Apreciez antrenorii români. Dar, în meseria asta, există multă invidie şi răutate. Visul tău rămâne Inter Milano? N-am stat acolo decât 26 de ani (râde). Acum, Inter are cel mai bun antrenor din lumea asta, Mourinho. Sper că va veni şi vremea mea. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-08-2009, 07:54 PM
|
|||
|
|||
Tininho: "Am adus bani de-acasă ca să joc la Steaua!"
Fundaşul portughez nu a luat niciun leu pentru cele trei luni petrecute în România
Transferat în vară pentru a completa lotul lui Bergodi, Miguel Tininho nu a jucat la Steaua decât cinci minute. După trei luni de coşmar, portughezul şi-a încheiat conturile cu formaţia lui Gigi Becali. Cum s-a ajuns la ruperea contractului dintre tine şi Steaua? Panduru a venit zilele trecute la mine şi mi-a spus că Steaua vrea să renunţe la mine. Altă explicaţie nu am primit de la nimeni. Mi-am făcut bagajele şi am plecat acasă, la Lisabona. Ai primit ceva bani în urma acestui divorţ? Nu. Deocamdată nu am luat niciun ban, dar am primit asigurări că, până la finalul anului, Steaua îmi va plăti o anumită sumă. Nu ştiu cât. Impresarul meu va negocia cu echipa câţi bani voi încasa. Oricum, ar fi primii bani pe care i-aş lua de la Steaua. Să înţeleg că în cele trei luni tu nu ai primit niciun leu? Exact. Steaua nu mi-a dat nimic. Absolut nimic. Nu am luat niciun ban în cele trei luni. Mi-am plătit singur chiria în Bucureşti şi a trebuit să mă întreţin singur. Practic am adus bani de acasă pentru a juca la Steaua. Iar acum ei ce au făcut? Mi-au spus că e mai bine să plec! De ce crezi că nu ai prins prima echipă? Nu ştiu. Eu am vrut să joc, m-am pregătit foarte bine la fiecare antrenament, dar când se făcea lotul mai mereu eram lăsat pe bancă sau eram trimis la echipa a doua. Şi aproape de fiecare dată nu mi se dădea nicio explicaţie. "Nu mi s-a dat nicio şansă!" Cristiano Bergodi ce explicaţii ţi-a dat? Mi-a spus să mă pregătesc cât mai bine pentru că va veni şi rândul meu. Am muncit mult, dar nu mi s-a dat nicio şansă. Şi nu înteleg de ce. Eu am conştiinţa împăcată că am făcut tot ce a depins de mine pentru a juca la Steaua. Cu Mihai Stoichiţă ai vorbit? Nu. Ştiu că pare incredibil, dar dânsul nu a vorbit niciodată cu mine. "Fanii au dreptate să-l conteste pe Becali" Cum l-ai caracteriza pe Gigi Becali? Îţi dai seama că nu pot să am o părere foarte bună despre Gigi Becali. Nu vreau să intru în polemică şi tocmai de aceea mă abţin să spun ceva despre el. Crezi că fanii au dreptate când îi cer să plece de la Steaua? După ceea ce am văzut eu că se petrece la Steaua în ultimele luni, cred că fanii au dreptate să-l conteste pe Becali. Cert e că acest conflict nu face deloc bine echipei. Dacă vei primi vreo ofertă, te-ai întoarce în România? Niciodată. Dacă la Steaua am fost tratat în acest fel, ce pretenţii să am de la alte cluburi din România. Steaua este un nume important în Europa şi sunt dezamăgit de ceea ce am trăit acolo. Nu credeam că un club de talia Stelei poate să ţină un jucător neplătit luni întregi. Mi-a ajuns! Nu mai vreau să joc în România! 120 de mii de euro a fost salariul lui Tininho la Steaua 0 euro au plătit steliştii pentru aducerea fundaşului portughez 5 minute a jucat Tininho pentru Steaua, în preliminariile Europa League, cu St. Patrick's http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
92 Musafir(i)
92 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut