Ştiri Steaua Bucureşti
10-31-2009, 11:34 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Onicaş a fost suspendat două etape şi va rata partidele cu Poli Timişoara şi Unirea Alba Iulia
Eliminat în meciul de Cupă, cu Gloria Bistriţa, mijlocaşul stelist Mihai Onicaş a primit astazi dupa-amiaza, din partea Comisiei de Disciplină, o suspendare de două etape.
Închizătorul roş-albaştrilor va rata astfel duelurile cu Poli Timişoara, în deplasare, şi cu Unirea Alba Iulia, pe teren propriu. În plus, cartonaşul roşu i-a adus lui Onicaş şi o amendă de 3.000 de lei. Mijlocaşul de 19 ani al Stelei, Mihai Onicas, a evoluat doar 45 de minute contra Bistriţei, in optimile Cupei Romaniei. A intrat pe teren în minutul 36 şi a plecat la cabine în minutul 81, fiind eliminat de Istvan Kovacs. Mai mult, regulamentul intern al Stelei spune că pentru gestul său, Onicaş poate încasa o amendă de 1.000 de euro, ceea ce înseamnă o treime din salariul lunar al mijlocaşului! Pînă în urmă cu două luni, Onicaş cîştiga 12.000 de euro pe an, dar apoi i s-a mărit salariul la 36.000. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-31-2009, 11:35 AM
|
|||
|
|||
Asul din mînecă!
Problemele medicale, eliminarea din Cupă şi miza imensă a partidei cu Poli i-au determinat pe cei din Ghencea să forţeze revenirea piteşteanului.
Surpriză de proporţii în lotul roş-albaştrilor pentru derby-ul de mîine seară, de la Timişoara. Cristi Tănase va face azi deplasarea alături de ceilalţi fotbalişti şi are şanse mari să joace în întîlnirea cu liderul la zi. Recuperarea mijlocaşului a decurs bine, dar decizia de a fi luat pe Bega a fost forţată şi din cauza situaţiei de la echipă. Steaua a pierdut calificarea în Cupa României, iar în Europa League are şanse minime de calificare, altfel că singurul obiectiv rezonabil a rămas campionatul. Şi cum întîlnirea cu Poli e considerată una crucială, s-a decis că va fi mare nevoie de Tănase, mai ales că Stoichiţă nu are soluţii în partea stîngă: Ochiroşii e accidentat, Bănel va evolua pe dreapta pentru că Szekely e suspendat, Surdu e incert, Petre Marin nu şi-a revenit sută la sută după accidentare, iar Grzelak a dezamăgit la Bistriţa. Cel mai probabil, Tănase va fi rezervă şi va fi introdus în partea a doua a jocului. Şi în urmă cu 5 săptămîni, s-a făcut la fel. Lui Tănase nu-i dispăruse în totalitate cicatricea de pe muşchi, dar a intrat să joace şi la al 4-lea meci în tricoul Stelei, cel de la Braşov, accidentarea a recidivat şi mijlocaşul a fost nevoit să ia din nou o pauză mare. 1 gol în 4 partide are Tănase la echipa naţională 25 de zile au trecut de cînd Tănase a efectuat un control medical riguros la clinica Isokinetic, de la Bologna, în urma căruia i s-a spus că peste 3 săptămîni va fi apt de joc http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-31-2009, 11:35 AM
|
|||
|
|||
Ghionea: "Cu Timişoara va fi dificil, dar meciul nu are ceva special"
Căpitanul echipei Steaua, Sorin Ghionea, a comentat înfrîngerea echipei sale în meciul cu Gloria Bistriţa, din Cupă, şi a prefaţat derby-ul etapei a 12-a, cu Poli Timişoara.
"Cupa era un obiectiv pentru noi. A fost o partidă destul de bună, peste media celor din campionat şi ne pare rău că nu am reuşit să ne calificăm. Ne pregătim acum pentru meciul cu Timişoara. E un meci dificil, dar nu e cu nimic diferit de celelalte din campionat. Nu ne temem de ei, trebuie să fim numai precauţi. Sper ca fanii să vină la meci şi sper să ne susţină. Nu ne gîndim deocamdată la meciul de la Istanbul, pentru noi e important acum meciul de la Timişoara", a spus Sorin Ghionea la televiziunea sportro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-31-2009, 03:25 PM
|
|||
|
|||
Mihai Stoichiţă: "Sînt impresionat de atitudinea lui Dayro, nu mă aşteptam"
Antrenorul stelist Mihai Stoichiţă s-a declarat impresionat de revenirea şi de schimbarea lui Dayro Moreno.
"Am fost impresionat de Dayro Moreno, pentru că a înţeles exact ceea ce doresc de la el. Dacă la Mihăiţă Pleşan mă aşteptam s-o facă, pentru că este experimentat şi obişnuit cu fotbalul românesc, Dayro chiar m-a surprins plăcut cu noua atitudine. De fapt, la nivelul întregului lot sesizez o motivaţie foarte mare a jucătorilor, sînt cîţiva care chiar se pregătesc suplimentar după antrenament", a spus Mihai Stoichiţă la GSPTV, după care s-a referit la obiectivele echipei: "Trebuie să cîştigăm la Timişoara pentru că titlul este principalul nostru obiectiv. Mai încercăm ceva în Europa League, dar ne concentrăm în special pe campionat". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-31-2009, 09:42 PM
|
|||
|
|||
Argăseală: "Trebuie să recunoaştem că nu suntem pregătiţi să mergem pe trei fronturi"
Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a spus ca formatia ros-albastra nu detine deocamdata capacitatea de a lupta simultan pentru campionat, Cupa Romaniei si cupele europene.
"Lupta pentru campionat va fi mult mai strânsă şi meciurile vor fi iarăşi încrâncenate pentru că echipele care au părăsit Cupa au mai mult timp liber. Trebuie să recunoaştem că nu suntem pregătiţi să mergem pe trei fronturi. Aşa sunt toate echipele din România", a declarat Valeriu Argăseală. In acest moment, Steaua este eliminata din Cupa Romaniei (4-5 la penalty-uri, in optimi, contra ultimei clasate, Gloria Bistrita), se afla pe ultimul loc in grupa H a Ligii Europa, cu 2 puncte din 3 partide, la un pas de eliminare si ocupa locul 4 in campionat. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-01-2009, 05:18 PM
|
|||
|
|||
Cazarma Ghencea!
Stoichiţă i-a chemat pe jucători în cantonament spre miezul nopţii, la 22:30, pentru a fi sigur că nu vor pierde orele de odihnă.
Mihai Stoichiţă nu a lăsat nimic la voia întîmplării înaintea importantului meci cu Poli Timişoara. Principala sa preocupare a fost monitorizarea propriilor jucători din toate punctele de vedere. Mai ales din cel al disciplinei! Din acest motiv, vineri seara i-a chemat la cantonament în jurul orei 22:30, după ce în cursul zilei primiseră liber şi avuseseră un antrenament de dimineaţă. Acest fapt reprezintă o premieră pentru stelişti! Ce se ascunde însă în spatele acestei decizii? "Lippi" a vrut ca jucătorii săi să trateze cu maximă seriozitate dificila confruntare cu Poli: "Sînt prea multe tentaţii în viaţa de noapte a Bucureştiului, n-avea rost să riscăm nimic". Supărat de pokerişti Deşi s-a ferit pînă acum să aibă o discuţie faţă în faţă cu jucătorii, după ce Gazeta a dezvăluit că orele de odihnă sînt înlocuite, în cantonamente, de unii dintre stelişti cu cele de poker, Stoichiţă este decis ca la următoarea abatere de acest fel, pe care o va deconspira, să ia măsuri discilplinare drastice. "Fără ordine şi respect reciproc nu putem face performanţă! Dacă au impresiat că mă pot păcăli, se înşală!", s-a confesat "Lippi" apropiaţilor. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-01-2009, 05:21 PM
|
|||
|
|||
Nicoliţă revine la Timişoara
La primul meci pe care l-a jucat cu Steaua la Timişoara după ce s-a transferat de pe Bega în Ghencea în ianuarie 2005, Bănel a fost înjurat copios şi a fost numit "ţigan" de un stadion întreg.
Comisia de Disciplină s-a autosesizat, însă cînd l-a chemat la audieri pe Nicoliţă, stelistul a făcut un gest de mare fair-play: "Eu n-am auzit nimic din tribună, eram concentrat la meci". Timişoara a scăpat de amendă şi de suspendare. Nicoliţă va fi titular diseară. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-01-2009, 05:22 PM
|
|||
|
|||
"Bravo lui, m-a surprins plăcut atitudinea lui!"
Deşi a evoluat toate cele 120 de minute ale partidei de Cupă cu Gloria Bistriţa, Dayro Moreno va începe şi diseară din primul minut în garnitura Stelei.
"Am fost impresionat de Dayro, pentru că a înţeles exact ceea ce doresc de la el. Dacă la Pleşan mă aşteptam s-o facă deoarece e experimentat şi obişnuit cu fotbalul românesc, Dayro chiar m-a surprins plăcut cu noua atitudine. Bravo lui!", l-a felicitat Stoichiţă. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-01-2009, 05:22 PM
|
|||
|
|||
Pleşan: "Să fim serioşi, nu mai putem câştiga cu 8-1 la Timişoara!"
Mijlocaşul central al Stelei, Mihăiţă Pleşan, spune că trupa din Ghencea nu poate repeta succesul răsunător de acum cinci ani, când echipa antrenată de Victor Piţurcă învingea la Timişoara cu scorul de 8-1.
"Sa fim seriosi! Nu se mai poate repeta acel 8-1 de atunci! Timisoara nu mai e echipa care era in urma cu cinci ani!", a declarat Mihaita Plesan la sportro. Roş-albaştrii s-au impus în returul sezonului 2003-2004 cu un neverosimil 8-1 în faţa lui Poli, antrenată atunci de actualul director sportiv al Stelei, Basarab Panduru. De atunci, steliştii nu au mai reuşit decît trei egaluri pe Bega şi un singur gol marcat în ultimele cinci confruntări. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-01-2009, 05:24 PM
|
|||
|
|||
Liţă Dumitru: Dacă se termină 0-0, în Ghencea va fi sărbatoare!
Fost jucător la Steaua Bucureşti şi la Poli Timişoara, Liţă Dumitru -foto- spune că roş-albaştrii sunt outsideri diseară. Antrenorul Concordiei Chiajna nu crede că va mai trece mult timp până când Mihai Stoichiţă va fi şi el îndepărtat de patronul Gigi Becali.
Roş-albaştrii joacă la Timişoara, acolo unde n-au mai câştigat din aprilie 2004. Atunci, echipa condusă de Victor Piţurcă a obţinut o victorie de poveste, scor 8-1! Mai mult, ultimul gol marcat de stelişti pe Bega datează tocmai din noiembrie 2004, pe vremea când antrenor era Walter Zenga. Fostul căpitan al Stelei din anii ’70, Liţă Dumitru, crede că elevii lui Mihai Stoichiţă nu pot spera la prea multe nici în această seară. "La ce jucători are, Steaua nu poate emite pretenţii. Lotul e praf! Vă spun eu că, dacă se va termina 0-0, va fi sărbătoare mare în Ghencea. Preşedintele Argăseală a recunoscut că echipa nu a putut face faţă pe trei fronturi, iar eu vin şi spun că nici pe două n-o mai duce mult. În Cupa României, Steaua se face de râs de zece ani, iar aventura din Liga Europa se va termina şi ea cât de curând. Degeaba declară Gigi Becali că va câştiga nu ştiu câte cupe şi campionate, pentru că echipa nu va face mare brânză", a declarat actualul tehnician al divizionarei secunde Concordia Chiajna. Liţă Dumitru nu crede că Steaua lui Stoichiţă este mai incisivă decât cea a lui Bergodi. "Am tot auzit vorbindu-se de faptul că Steaua lui Stoichiţă este ultraofensivă. Mă întreb oare ce contabilizăm, golurile sau ratările? Ca rezultate, Stoichiţă e sub Bergodi. Dacă baţi Pandurii şi Iaşiul nu înseamnă că eşti mare antrenor", a încheiat Liţă Dumitru. Roti: "Steaua are un lot subţire" Iosif Rotariu, antrenorul secund de la FC Timişoara, a câştigat cinci titluri de campion cu echipa din Ghencea. "Steaua are acum un lot destul de subţire. Aşa slabă nu a fost niciodată în ultimii ani! În meciul cu ei, Timişoara are prima şansă. Îmi doresc din tot sufletul să câştigăm", a spus "Roti". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
85 Musafir(i)
85 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut