Ştiri Steaua Bucureşti
11-10-2009, 03:14 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Dayro Moreno: "Important este că am luat toate punctele în acest meci"
Un alt jucător stelist, Dayro Moreno, s-a declarat trist că tribunele au fost goale, însă a sublinit că "Pantelis Kapetanos are calităţi de golgheter şi important este că am luat toate punctele în acest meci".
Steaua s-a impus, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, în faţa echipei Unirea Alba Iulia, în ultimul meci din etapa a 13-a, şi a urcat pe locul 2 în clasament, fiind la egalitate cu liderul CFR Cluj, dar cu un golaveraj inferior. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-10-2009, 03:23 PM
|
|||
|
|||
Rada s-a rupt!
Stoperul Stelei a acuzat o contuzie la glezna stîngă, iar Stoichiţă a decis să-l menajeze aseară, împotriva Unirii Alba Iulia
Stoichiţă a fost nevoit să opereze în ultimul moment o modificare în echipa de start pentru meciul cu Unirea. Ionuţ Rada, singurul fotbalist de cîmp pe care l-a folosit mereu de cînd a preluat echipa, a acuzat o problemă medicală nu foarte gravă şi s-a decis să nu fie forţat. Rada a suferit o contuzie la glezna stîngă şi chiar dacă ar fi putut intra, asumîndu-şi unele riscuri, staff-ul medical, împreună cu antrenorul şi cu fotbalistul, a decis să nu-l titularizeze pe fostul rapidist. Cum şi Ghionea a absentat, fiind suspendat, Stoichiţă a fost nevoit să regîndească total componenţa echipei de start. A mizat pe un 3-4-3 extrem de ofensiv, cu Golanski, Baciu şi Petre Marin pe linia de fund, dar şi cu un trio ofensiv format din Surdu, Dayro şi Tănase. Acesta e modulul pe care Stoichiţă îl vrea implementat din retur la fiecare joc al formaţiei sale. 100 % e procentajul minutelor jucate de Rada pînă la meciul de aseară în mandatul lui Stoichiţă, el fiind integralist în toate cele 11 partide 6,29 e media notelor gsp ale lui Rada, fiind al 5-lea stelist în top, după Zapata, Dayro, Petre Marin şi Surdu http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-10-2009, 03:23 PM
|
|||
|
|||
"Nu a fost ofsaid la Kapetanos, Unirea n-a avut penalty!"
Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a răspuns atacurilor venite din partea rivalelor "roş-albaştrilor" după greşelile de arbitraj de la meciul cu Unirea Alba Iulia.
"Cred că oamenii sînt supăraţi că Steaua a urcat pe primul loc. Mă mir că domnul Copos nu a început să plîngă că a dat Steaua un gol din ofsaid. Noi am avut gol anulat la Iaşi, a ieşit cineva de la Steaua să ţipe prin presă din cauza asta? Domnul Dinu să stea în pătrăţica lui! Îi spun cu tot respectul să nu se lege de Mihai Stoichiţă", a spus Valeriu Argăseală la GSP TV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-10-2009, 03:24 PM
|
|||
|
|||
Ienei: "Meciul Stelei m-a plictisit!"
Emeric Ienei, fostul antrenor al Stelei, spune că a fost plictisit de meciul "roş-albaştrilor" cu Unirea Alba Iulia.
"Steaua şi-a cîştigat punctele pe care le-a dorit. Eu am văzut meciul, dar m-am cam plictisit. Tănase este un jucător valoros, nu a jucat prea mult, dar s-a integrat şi se vede că este un jucător valoros", a spus Emeric Ienei la sportro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-10-2009, 03:35 PM
|
|||
|
|||
"Jandarmeria ne-a cerut să închidem casele de bilete"
Doar 3000 de fani au fost în tribune la meciul Stelei cu Unirea Alba Iulia, record negativ pentru Ghencea. Acuzaţi de fani că au închis casele de bilete, cei din Ghencea anunţă că Jandarmeria a fost cea care a cerut această măsură.
"FC Steaua Bucuresti face următoarele precizări cu privire la închiderea temporară a caselor de bilete înainte de meciul cu Unirea Alba Iulia, disputat în etapa a 13-a a Ligii Naţionale de Fotbal: 1. Luni, 9 noiembrie 2009, programul caselor de bilete a început la ora 10:00. 2. La şedinta tehnică preliminară meciului, reprezentanţii Jandarmeriei Române, invocand motive de securitate, au cerut conducerii clubului nostru închiderea caselor de bilete la ora 18:00. 3. FC Steaua a solicitat insistent Jandarmeriei Romane redeschiderea caselor de bilete şi, la ora 19:00, conducerea clubului nostru a dispus această masură. Pentru a răspunde tuturor solicitarilor, angajaţii clubului nostru au vândut bilete până în minutul 45 al meciului. FC Steaua Bucuresti doreşte să mulţumescă pe aceasta cale suporterilor care au asistat luni seara la meciul împotriva Unirii Alba Iulia şi îi asigură că incidentul de luni seară nu are nicio legatură cu vreo decizie luată de conducerea clubului nostru", se arată în comunicatul de presa eliberat de Steaua pe site-ul oficial. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-12-2009, 04:53 PM
|
|||
|
|||
Pawel Golanski şi Ionuţ Rada în pericol
Ionuţ Rada şi Pawel Golanski termină contractele cu Steaua în vara anului viitor, iar peste două luni ar putea semna cu orice echipă
Doi dintre titularii de drept ai Stelei din ultima perioadă, Pawel Golanski şi Ionuţ Rada sînt aproape de finalul contractului cu echipa din Ghencea. Ambii jucători au venit în vara anului 2007, cînd antrenorul roş-albaştrilor era Gică Hagi, şi au semnat înţelegeri valabile pe o perioadă de trei ani. Ei intră în iarnă în ultimele 6 luni de contract şi ar putea semna cu orice formaţie care îi ofertează! Ionuţ Rada se află într-o situaţie specială: în urmă cu cîteva luni nu prindea nici măcar banca de rezerve în mandatul lui Cristiano Bergodi, dar de cînd a venit Stoichiţă este titular de drept. "Nu am înţeles niciodată de ce Rada nu a jucat la Steaua, pentru că mie mi-a plăcut foarte mult de el. În ultima vreme a evoluat foarte bine şi sînt mulţumit", spune patronul Gigi Becali. Celălalt jucător căruia îi expiră contractul vara viitoare, polonezul Pawel Golanski, a primit deja din partea patronului o propunere de prelungire. "Sîntem mulţumiţi de evoluţiile lui şi am decis să îi propunem acelaşi salariu pe care îl are şi acum. Aşteptăm răspunsul lui", a spus Becali. Şi Pleşan poate pleca În momentul în care a fost trimis la echipa a doua de către fostul antrenor Cristiano Bergodi, Mihăiţă Pleşan a semnat o hîrtie prin care poate pleca în orice moment contra sumei de 100.000 de euro. "Pleşan şi-a revenit şi mă bucur foarte mult. Eu spuneam că este un jucător care poate să evolueze titular, dar a fost trimis la echipa a doua. Va fi unul dintre jucătorii de bază anul viitor, după ce va efectua un cantonament cu echipa", a declarat Becali. Kapetanos doar pînă în vară? Omul decisiv al Stelei în ultima perioadă, grecul Pantelis Kapetanos poate părăsi şi el în vară echipa din Ghencea. Acesta a venit la Steaua în vara anului 2008 şi a semnat pe un singur sezon, cu drept de prelungire pe încă unul, activîndu-şi în acest an opţiunea. "Sperăm să-l păstrăm şi din vară, pentru că este un fotbalist foarte bun şi un caracter deosebit", spun cei din conducerea Stelei. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-12-2009, 04:53 PM
|
|||
|
|||
"Acum vrem banii!"
După victoria cu Alba Iulia, roş-albaştrii aşteaptă ca Gigi Becali să se ţină de cuvînt în privinţa primelor restante din campionat, dar şi în urma calificării în grupele Europa League
"După faptă, şi răsplată!" este mesajul vestiarului pentru Gigi Becali după victoria cu Unirea Alba Iulia (2-0). Asta în condiţiile în care steliştii i-au îndeplinit pentru moment dorinţa patronului de a fi pe primul loc. "Acum cred că ne merităm bonusurile, atît din ceea ce am cîştigat în campionat, cît şi pentru că am ajuns în grupele Europa League. Era normal ca nea Gigi să fie supărat pe noi pentru ce rezultate aveam, dar după victoriile cu Timişoara şi cu Alba Iulia ne poate da primele pe care le tot aşteptăm!", au spus jucătorii, care au de primit inclusiv salariile pe luna noiembrie. Au luat doar 4.000 de euro În ciuda celor şapte meciuri cîştigate în acest sezon, pînă acum jucătorii au fost răsplătiţi numai pentru deplasările cu Ceahlăul (2-0) şi Oţelul (1-0), cîte 2.000 de euro. În plus, chiar dacă UEFA a virat Stelei bonusul de 900.000 de euro pentru accederea în grupele Europa League încă de la mijlocul lunii trecute, conducerea nu s-a grăbit nici pînă acum să le vireze partea cuvenită lui Ghionea&Compania. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-12-2009, 04:55 PM
|
|||
|
|||
Ienei: "Suporterii Stelei trebuie să vină la stadion să susţină echipa, nu să înjure conducerea!"
Fostul antrenor si selectioner Emeric Ienei a repetat astazi ca cel mai bine pentru fanii Stelei ar fi sa "faca abstractie" de finantatorul echipei.
"Spectatorii trebuie să facă abstracţie de faptul că există un patron în tribune. Ei trebuie să vină la stadion să susţină echipa, nu să înjure conducerea. Fanii trebuie să susţină echipa când merge prost, nu doar atunci când merge bine. Nu se poate să vină doar 2.000 de oameni la stadion, şi ăia să nu susţină echipa. Şefii de galerie ar trebui să se adune şi să vorbească cu Becali, să spună concret ce vor", a declarat Ienei la GSP TV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-12-2009, 05:04 PM
|
|||
|
|||
Stoichiţă: "Nu pot să-mi judec patronul, eu sunt doar angajat"
Antrenorul echipei Steaua susţine că nu cedează în războiul cu suporterii şi îl apără necondiţionat pe Gigi Becali, devenit inamicul public numărul unu din Ghencea.
Mihai Stoichiţă are aproape două luni de când a început al doilea mandat la echipa de fotbal Steaua. Rezultatele au fost contradictorii, chiar dacă victoria cu Unirea Alba Iulia (scor 2-0) a urcat echipa pe locul doi în Liga I, la doar un gol de liderul CFR, iar fanii l-au luat la ţintă, considerându-l „sclavul lui Gigi”. EVZ: Cum comentaţi reacţiile rivalilor după arbitrajul părtinitor de care a beneficiat Steaua în meciul cu Alba-Iulia?Mihai Stoichiţă: Eu vreau să întreb altceva. A mai fost vreo fază în acest sezon în care Steaua a fost ajutată? La Bistriţa am avut un penalty neacordat, la Iaşi - gol valabil. Cu Fenerbahce, în Ghencea, am luat gol din ofsaid, iar la Istanbul, primul gol a fost precedat de un fault. Steaua nu-şi face un titlu de glorie din meciurile câştigate cu ajutorul arbitrilor, dar cu Alba-Iulia am învins pe merit. Ceea ce spun rivalii sunt răutăţi care arată că evoluţiile Stelei îi pun pe gânduri. După meci, aţi spus că nu vreţi să fiţi iubit de fani, pentru că o să staţi la echipă o lună, două. Vă temeţi că aţi putea avea un mandat scurt? Nu mă tem de nimic. Nu simt niciun fel de ameninţare. Eu am făcut acel gest către suporteri (n.r. - le-a făcut semn să tacă), deoarece un grup de circa 30 de domni m-au înjurat 90 de minute. Răspunsul meu pentru fani sunt rezultatele. Nu mă interesează acest război, nu-mi aparţine. Eu n-o să răbufnesc împotriva lor, pentru că sunt tăvălit în fotbal. Credeţi că va mai fi linişte la echipă cât timp patron va fi Gigi Becali? Războiul se va termina când vor vrea ei. Probabil că există plăcere pentru aşa ceva, pentru că logică nu e. Nu e nevoie să plece Gigi, pentru că nu vrea nimeni să cumpere echipa. Eu îmi fac treaba, pentru că nu vreau să dispară un simbol al fotbalului românesc. Aţi lucrat cu Ion Alecsandrescu. Cum catalogaţi atacul lui Gigi Becali la adresa sa, dar şi împotri va lui Hagi, Bölöni, Iordănescu etc.? Am înţeles că a rezolvat problema cu fiul lui Ion Alecsandrescu. De restul nu spun nimic, pentru că eu nu pot să-mi judec patronul, sunt un simplu angajat. O altă problemă cu care v-aţi înfruntat a fost un val de accidentări. E şi vina doctorului Radu Paligora? Au fost probleme medicale, acum nu mai sunt. Doctorul şi-a făcut treaba foarte bine, ţin să menţionez asta. Au mai apărut contuzii, fisuri. Astea sunt inevitabile. Fotbalul înseamnă şi contact, iar doctorul nu e de vină. Emeghara va mai juca fotbal? Chiar azi am discutat cu el şi cu doctorul. La el, problema cea mai mare este de ordin psihic, fiindcă n-a mai jucat de doi ani. Doctorul m-a asigurat că va mai juca fotbal, şi încă foarte bine. Ca principiu, faţă de ceilalţi jucători care s-au pregătit toată vara, este corectă reprimirea lui Dayro la prima echipă Dayro a suferit destul, nu trebuia condamnat pe viaţă pentru trei săptămâni sau cât a întârziat. A suportat penitenţa, iar acum a contribuit la rezultatele echipei. S-a tot spus că echipa este mai ofensivă decât în mandatul lui Bergodi. Cum comentaţi? Eu nu pot să-mi dau cu părerea.Să judece alţii. Dar aţi văzut câte ocazii avem pe meci? Sunteţi mulţumit de cum joacă echipa de când aţi preluat-o? Nu sunt mulţumit, sunt liniştit. Nu sunt fluctuaţii mari în jocul echipei, dar este loc de mai bine. Ce îi trebuie Stelei pentru a izbândi în lupta pentru titlu, singurul obiectiv rămas? Constanţă în victorii, răbdare, inteligenţă. Noi sperăm şi la calificarea în primăvara europeană cât timp mai avem şanse matematice. Fane Dediu şi ai lui, spaima stelistului Gigi Becali n-a scăpat de contestările vehemente ale fanilor nici la partida Steaua - Unirea Alba Iulia, în ciuda tuturor măsurilor luate în Ghencea, arenă pregătită ca pentru război, nu pentru un meci de fotbal. Nervos peste măsură, europarlamentarul şi-a trimis „gorilele” la tribuna a doua, unde se afla cel mai numeros şi mai virulent grup de suporteri. Ştefan Dediu, personaj judecat alături de Gigi Becali în dosarul sechestrării de persoane, şi alţi bodyguarzi de-ai ciobanului şi-au luat rolul în serios şi i-au ameninţat pe „drogaţi”. O înregistrare făcută de un fan arată clar metodele de intimidare folosite de interlopi. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-12-2009, 05:33 PM
|
|||
|
|||
Bergodi cere Stelei daune de 500.000 de euro pentru că i-a fost afectată imaginea
Avocatul lui Cristiano Bergodi, Bogdan Tohăneanu, a declarat, joi, că a depus contestaţie la decizia conducerii Stelei de a-i desface contractul clientului său şi a solicitat daune în valoare de 500.000 de euro pentru afectarea imaginii tehnicianului şi atitudine discriminatorie.
"Am depus o contestaţie la Tribunalul Bucureşti la decizia conducerii Stelei de a-i desface contractul de muncă domnului Bergodi. De asemenea, acolo am cerut şi daune de 500.000 de euro pentru afectarea imaginii clientului meu şi pentru discriminarea la care a fost supus atunci când jucătorii şi staff-ul şi-au primit banii, iar el nu", a spus Tohăneanu. Reprezentantul lui Bergodi îl consideră responsabil pentru litigiul dintre Steaua şi clientul său pe Argăseală: "Nu este vinovat Gigi Becali, ci preşedintele CA al Stelei, Valeriu Argăseală. S-a ajuns aici din cauza ambiţiilor sale de a demonstra ce mare conducător este. Din păcate, Argăseală nu face altceva decât să dăuneze imaginii Stelei. De asemenea, Comisia Tehnică a FRF şi cei de la LPF poartă o mare vină pentru că s-a ajuns până aici". Tohăneanu a mai precizat că pe adresa Stelei a sosit, la data de 9 noiembrie, o înştiinţare de la FIFA care informează clubul că Bergodi a reclamat că are de primit o restanţă de 121.000 de euro. Totodată, FIFA invită la rezolvarea pe cale amiabilă a litigiului. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
78 Musafir(i)
78 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut