Ştiri Unirea Alba-Iulia
11-21-2009, 03:43 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
Gicu Grozav: "Ma bucur ca am spart gheata!"
Atacantul Gicu Grozav vrea sa ii dea mari batai de cap unchiului sau Cornel Talnar, antrenorului lui Dinamo, echipa pe care Alba Iulia o va intalni saptamana viitoare in etapa a 15-a din Liga 1.
"Am inscris unul dintre cele mai frumoase goluri. Nu cred aceasta reusita a fost foarte importanta in acel moment. Ma bucur ca am spart gheata si am inscris primul gol pe teren propriu. Este o victorie importanta, de moral, care ne da sperante pe viitor. Sunt 3 puncte mari ce ne ajuta in clasament", a spus Gicu Grozav (foto, in alb), intrat in minutul 79 al partidei Alba Iulia - Otelul (3-1) si marcator al unui gol (min.83). In etapa urmatoare, uniristii vor evolua in Stefan cel Mare, cu Dinamo, formatia antrenata de Cornel Talnar, unchiul lui Gicu Grozav. "Voi juca impotriva unchiului meu, insa promit ca va avea multe batai de cap cu mine", a spus Gicu Grozav, care este si un simpatizant declarat al lui Dinamo. "Dedic victoria fratelui meu, Ionut, care sper sa intre cat de curand in vederile antrenorului Adrian Falub, pentru prima echipa. Sper sa prinda si el cel putin un meci de Liga 1", a spus Gicu Grozav. FC Unirea Alba Iulia a invins vineri dupa-masa, in primul meci al etapei a 14-a din Liga 1, pe Otelul Galati cu scorul de 3-1 (0-0), insa formatia unirista nu a beneficiat de un penalty clar si a avut inca un gol anulat. Etapa urmatoare, FC Unirea Alba Iulia va juca in deplasare, la Dinamo, iar Otelul va primi vizita formatiei Astra Ploiesti. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
138 Musafir(i)
138 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut