Ştiri Unirea Alba-Iulia
12-12-2009, 03:34 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
Falub: "Am dominat meciul şi în 10 oameni, am fi meritat un rezultat de egalitate"
Antrenorul echipei Unirea Alba Iulia, Adrian Falub, a declarat, vineri, după jocul pierdut cu Pandurii Tg. Jiu, scor 0-2, că formaţia sa a jucat mai bine decât adversarul, deşi a evoluat în inferioritate numerică, şi ar fi meritat o remiză.
"În ciuda terenului greu, a fost un joc bun. Am început mai bine şi am avut iniţiativa. Primele 25 de minute au fost echilibrate, dar jocul s-a rupt după eliminarea lui Varga. Eu cred că am controlat meciul şi în 10 oameni, iar egalul era mai potrivit. Ne aşteaptă o iarnă grea, dar era la fel şi dacă băteam. Am pierdut un joc important, deşi jucătorii au dat tot ce au putut", a spus Falub. Tehnicianul ardelenilor a vorbit şi despre maniera de arbitraj a lui Istvan Kovacs, pe care a contestat-o: "Am avut un penalty neacordat, dar eliminarea a fost justă. Este pentru prima dată când am sesizat o manieră ostilă de arbitraj, deşi s-a mai greşit împotriva nostră". Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu a trecut, vineri, pe teren propriu, de Unirea Alba Iulia, scor 2-0, şi a obţinut astfel prima victorie în Liga I după o pauză de 10 etape, ultimul succes fiind cel din meciul cu CFR Cluj, din runda a 6-a. În urma acestui rezultat, Pandurii Tg. Jiu a urcat pe locul 9 în clasamentul Ligii I, cu 20 de puncte, în timp ce Unirea Alba Iulia a rămas pe poziţia a 16-a, cu 14 puncte. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
140 Musafir(i)
140 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut