Ştiri Unirea Alba-Iulia
12-13-2009, 01:26 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
Falub acuza arbitrajul de la meciul cu Pandurii
Antrenorul formatiei Unirea Alba Iulia, Adrian Falub, considera ca echipa sa a avut parte de un arbitraj potrivnic in meciul cu Pandurii, iar acest lucru a contribuit din plin la infrangerea suferita la Targu Jiu.
Tehnicianul a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca este prima data in acest campionat cand are parte de un arbitraj ostil si i-a spus acest lucru chiar si "centralului" Istvan Kovacs, la finalul meciului. "Pentru noi era un meci important, la fel ca si pentru ei. Situatia din clasament era grea si pentru noi, dar si pentru Pandurii. Ei au castigat pentru ca au avut un sprijin destul de consistent din patea arbitrului. Este prima data in acest campionat cand am simtit o ostilitate din partea unor arbitri. Am avut un eliminat, un penalty si o maniera de arbitraj care a fost impotriva noastra. Dar asta nu ne scuza. Totusi, echilibrul s-a rupt in minutul 25, cand arbitrul ne-a eliminat un jucator. El primise un cartonas galben dupa un fault de joc, obisnuit si al doilea pentru o presupusa obstructie asupra portarului advers, la o lovitura de colt. La aceasta a doua faza nu cred ca se impunea acordarea celui de-al doilea cartonas galben. I-am pus arbitrului ca e prima data in 17 meciuri cand avem parte de ostilitate din partea arbitrilor. Asa am simtit eu. Am revazut meciul si mi s-a parut ca eliminarea a fost prea usor data. In plus, Pandurii au primit un penalty la o faza care a fost exact la fel cu una la care noi nu am primit", a declarat Adrian Falub, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol". "Usor nu va fi in aceasta iarna, dar ne asteptam de la inceputul sezonului. Cand am inceput campionatul, am stiut ca vom fi o echipa care se lupta la retrogradare. Am facut 14 puncte, dar puteam sa facem mai multe. aM facut un campionat destul de bun ca joc. Punctele trebuie sa vina. Noi nu avem experienta, dar nu o sa abandonam lupta si ne vom bate pana la capat. Vom incerca sa facem doua - trei transferuri care sa ne intareasca. Din ce am vorbit, avem un plan si sper sa putem sa il ducem la indeplinire. E greu, nu e usor, in situatia in care e economia. Eu sper sa fim mai puternici din retur. Au trecut peste noi 17 meciuri, care spun eu ca ne-au calit. Nu cred ca am suferit pe parcursul campionatului din cauza ca nu am reusit sa marcam. Problema e ca am luat destul de multe goluri. In ultimele trei etape, nu am inscris, dar am avut foarte multe situatii. Ajungem cu usurinta la poarta, dar nu reusim sa inscriem. Cred ca vor i mai multe echipe in lupta cu noi. Campionatul e foarte echilibrat. Asa cum sunt sase echipe care se bat la titlu, asa sunt si sase - sapte care se bat la retrogradare. Imi convine ca orice punct sa conteze in economia campionatului. Nu pot sa spun in procente cate sanse avem sa evitam retrogradarea, dar amintesc ca multi spuneau la inceputul campionatului ca nu vom face nici cinci puncte. Am facut 14. Eu as fi fost foarte multumit daca aveam 20 de puncte acum, la terminarea turului. Cu 17 puncte era foarte bine, insa avem 14, pentru ca s-a intamplat un accident cu International Curtea de Arges", a mai spus antrenorul echipei Unirea Alba Iulia. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
121 Musafir(i)
121 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut