Ştiri Unirea Alba-Iulia
09-07-2009, 03:07 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
Eşec amical pe tărâmul "vampirilor"
În partida de verificare de vineri dintre cele două prim divizionare, "vampirii" lui Sandu Tăbârcă şi-au luat revanşa pentru punctele pierdute pe teren propriu în campionat, impunându-se cu 3-1 (1-0). În minutul 31, Lucian Sânmărtean a deschis scorul, executând excelent o lovitură liberă de la 17 metri (balonul a lovit stâlpul din dreapta înainte de a poposi în plasă). Egalarea a survenit tot în urma unei faze fixe, în minutul 66, când Adrian Olah (la prima reuşită în "alb-negru") a transformat o lovitură liberă, de la 18 metri. 9 minute mai târziu, Hora a finalizat cu un şut plasat din 7 metri, la colţul lung, pentru 2-1, iar în minutul 89 "alb-albaştrii" au majorat diferenţa prin C. Petre, care l-a executat elegant pe Rotaru.
Au evoluat formaţiile: Gloria: Albuţ (46, Ţurcaş) - Odoroabă (55, Toledo), Frăsinescu, A. Rus, D. Sânmărtean (77, Velcovici) - Keita (65, C. Petre 65), S. Achim (77, Săceanu), Enescu (77, Coroian), Băjenaru (77, Diogo) - L. Sânmărtean (46, Ad. Borza) - Jonhes (56, Hora). În acest meci Sandu Tăbârcă a testat câţiva jucători: mijlocaşul Ad. Borza ("U" Cluj), fundaşul dreapta Toledo (29 de ani, Brazilia), atacantul Jonhes (29 de ani, Brazilia). De asemenea, a debutat pentru Gloria mijlocaşul senegalez Souleymane Keita; FC Unirea: G. Rotaru - S. Rădoi (76, Fl. Ilie), Bonacin (46, I. Bălan), Bumbac, Vitinha (76, Bucurică) - Olah, N. Varga (76, I. Grozav), Selagea (46, Dâlbea), Sg. Costea (65, Pepenar) - Gh. Grozav (căpitan în premieră), Verdeş. C. Cristea, Poverlovici, Fl. Dan şi Veljovic s-au antrenat separat, în timp ce portarii Cernea şi Lasc n-au fost utilizaţi. "Un meci util de pregătire, disputat în condiţii bune, joc în care nu ne-a interesat rezultatul. Pentru noi victoriile sunt importante în campionat, am rulat întregul lot, iar adversarii meritau succesul deoarece au fost mai proaspeţi", a explicat principalul unirist. Falub a renunţat la toţi stranierii aflaţi în probe Cei patru fotbalişti străini aflaţi în probe săptămâna precedentă la FC Unirea Alba Iulia au stat foarte puţin, neconvingându-l pe tehnicianul unirist. Astfel după mijlocaşul muntenegrean Miodrag Karadzici, vineri dimineaţă Adrian Falub a renunţat şi la ceilalţi 3 stranieri, care nu au mai efectuat deplasarea la Bistriţa. Fundaşii Nikola Prebiracevic (22 ani, sârb), Andrei Rastovac (28 ani, sloven) şi Mauro Fernandes (28 ani, portughez) au părăsit Cetatea Marii Uniri, fără a mai fi văzuţi la lucru. "Dacă nu apare ceva senzaţional, atunci până la finele turului o să mă bazez pe actualul efectiv, n-are sens să tot testăm jucători care nu se ridică la nivelul celor aflaţi în curtea noastră", a spus Falub, care a decis recent să-l disponibilizeze şi pe Tibor Moldovan, ajuns la Jiul Petroşani. Uniriştii la golf Profitând de invitaţia lansată de patronul Dorin Mateiu, 19 echipieri ai formaţiei din Cetatea Marii Uniri, alături de antrenorii Adrian Falub şi Francisc Dican, împreună cu conducătorii Nicolae Lupu şi Vasile Trifan au fost prezenţi sâmbătă la Pianu de Jos pentru câteva ore pentru a se relaxa la "Golf Hotel Pianu" şi a urmări turneul de golf "Cupa Elit". Câţiva dintre fotbaliştii albaiulieni n-au rezistat tentaţiei şi şi-au experimentat calităţile în acest sport inedit. "Este prima dată când ţin o crosă în mâini, golful e un sport care mă pasionează, relaxant, interesant şi dedicat oamenilor cu bani", a spus portarul Gabriel Rotaru. "Mie mi-a plăcut atmosfera din jurul concursului, rezultând o ieşire utilă pentru noi. Crosa mi se pare dificil de mânuit, trebuie o dexteritate deosebită", a explicat mijlocaşul Ionuţ Bălan. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
139 Musafir(i)
139 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut