Ştiri Unirea Alba-Iulia
09-08-2009, 03:39 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
Uniriştii reclamaţi la LPF de Mircea Rus
Pe ordinea de zi a şedinţei de astăzi a Comisiei pentru soluţionarea litigiilor din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal se va afla şi memoriul depus de fundaşul Mircea Vasile Rus împotriva clubului FC Unirii Alba Iulia. Apărătorul lateral dreapta a invocat neplata a 2 rate de contract precum şi a bonusului de 50 de euro pentru fiecare punct obţinut în ediţia anterioară, un total de aproximativ 4000 euro. Jucătorul s-a accidentat în returul trecut în partida cu "U" Cluj (4 aprilie, ruptură parţială de tendon la muşchii inghinali) dar a bifat 22 de partide, marcând şi un gol pentru "alb-negrii" iar înţelegerea sa cu nou-promovata din Cetatea Marii Uniri este valabilă până în iunie 2010. Disponibilizat în intersezon de antrenorul Adrian Falub, fotbalistul originar din Câmpia Turzii şi-a încercat şansa în Ucraina şi Austria, dar nu i-a convenit condiţiile financiare propuse şi s-a întors săptămâna anterioară la Alba Iulia.
"Mi se pare firesc să-mi revendic drepturile, pentru că nu am fost tratat aşa cum ar fi trebuit. În vara trecută când am venit la Unirea n-am cerut bani la semnătură, sau luna de pe cer, s-a renunţat la serviicile mele şi nu mi-am găsit echipă. În consecinţă am revenit la Unirea pentru că sunt sub contract şi aştept să mi se transmită programul de antrenamente", a spus Mircea Rus, ce urmează să se pregătească separat, jucătorul vizionând ieri de pe margine pregătirea foştilor săi coechipieri. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
14 Musafir(i)
14 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut