Ştiri Unirea Alba-Iulia
09-10-2009, 05:58 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
Campion de Alba
Fundaşul care a debutat în Liga I sub comanda lui Dan Petrescu spune că nu-i poartă pică antrenorului pentru că i-a furat visul de a juca în Champions League, dar vrea cu orice preţ să nu piardă jocul cu foştii coechipieri.
Sorin, poate fi învinsă Unirea Urziceni? Orice echipa din Liga I poate fi bătută, important e să găsim soluţia prin care să putem învinge la Urziceni. Pentru noi va fi un meci greu, având în vedere că vom întâlni, după părerea mea, cea mai valoroasă echipă din Liga I. Regreţi că nu ai fost reţinut în lotul de Champions League? Da şi nu. Am ajuns târziu la Urziceni, cu câteva zile să înceapă campionatul, şi practic eram nepregătit. Pentru Dan Petrescu, dacă un jucător nu este pregătit de la început, e greu să joace. Eu mi-am dorit să joc şi am venit aici. Credeai că vei ajunge să iei titlul când ai plecat la Urziceni? Credeam, pentru că aveam încredere în Dan Petrescu, unul dintre cei mai buni antrenori din România. Te-a mirat faptul că Iulian Apostol a ajuns în naţională? M-am bucurat foarte mult pentru el că a devenit un jucător de bază al echipei naţionale. Cu el, cu Dacian Varga şi Tibi Bălan, cu care am evoluat şi la Sportul, sau cu S. Frunză, Epaminonda şi Galamaz, m-am înţeles excelent. Cum crezi că va arăta meciul de la Urziceni? Cred că Unirea Alba Iulia are şanse să reuşescă măcar o remiză la Urziceni. Atuurile noastre vor fi unitatea grupului şi dorinţa de a demonstra că avem valoare de a juca in Liga I. Personal n-am ce să demonstrez, dar e un meci pe care îmi doresc foarte mult să nu-l pierdem. 50 de mii de euro este preţul pe care Unirea Urziceni îl cere albaiulienilor pentru transferul definitiv al lui Sorin Rădoi http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
17 Musafir(i)
17 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut