Ştiri Unirea Alba-Iulia
09-15-2009, 04:46 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
Record de "stranieri" pentru Unirea Alba Iulia
Gruparea din Cetatea Marii Uniri şi-a asigurat în aceste zile serviciile a încă doi jucători, în speţă fundaşul central Nikola Vujadinovic (23 ani, muntenegrean, ex-Udinese) şi atacantul Jonhes Elias Pinto Dos Santos (30 ani, brazilian, ex-Brasiliense), condiţii în care numărul străinilor din lotul pregătit de Adi Falub, în care se mai află află atacantul Rade Veljovic (23 ani, sârb, ex-CFR Cluj), apărătorul central Josip Bonacin (25 ani, croat, ex-Siebenik) şi jucătorul de bandă stângă Vitor Tiago de Freitas 'Vitinha" (23 ani, portughez, ex-CFR Cluj), a ajuns la 5.
"Vujadinovic a efectuat vizita medicală în cursul dimineţii de luni, a trecut examenul fără probleme şi începând din această după amiază (n.a. ieri) va intra în programul normal de pregătire al echipei. El a venit împrumut pentru un an, după care vom relua disuţiile cu italienii de la Undinese pentru o eventuală prelungire a împrumutului. Brazilianu Jonhes a semnat până la finalul turului cu noi şi dacă va convinge vom prelungi pentru încă două sezoane" a afirmat Marian Sarmeş, preşedintele Consiliului de Administraţie al Unirii. Altfel, oficialul ardelenilor consideră extrem de importante următoarele trei jocuri din actuala ediţie de campionat. "Partida cu Astra Ploieşti (n.a. ploieştenilor le-a fost ridicată sancţiunea de a juca fără spectatori!) de vineri, ora 21.00, în direct la DigiSport, se anunţă a fi o adevărată finală în condiţiile în care apoi vom întâlni pe teren propriu pe FC Vaslui şi în deplasare pe Universitatea Craiova. Nu are rost să ne lamentăm la aderesa arbitrajului, ba că în întâlnirea cu FC Braşov nu ni s-a acordat un penalty, ba că la Urziceni am pierdut printr-un gol marcat din ofsaid, eu nu fac acest lucru şi vreau să cred că toţi cei din "familia" Unirii Alba Iulia gândesc la fel. Suntem în criză de puncte, trebuie neapărat să izbutim cât mai curând să punctăm şi în clasament nu doar la capitolul impresie artistică, pentru că timpul trece şi nu iartă", a conchis Sarmeş. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
27 Musafir(i)
27 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut