Ştiri Unirea Alba-Iulia
10-05-2009, 07:34 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
Cade cetatea
La pămînt în campionat, Unirea Alba Iulia riscă să intre şi în colaps financiar. Preşedintele Marian Sarmeş a ajuns la capătul puterilor şi anunţă că se va retrage. "Mă chinui de 4 ani şi jumătate cu această echipă. Sîntem 3 oameni care ne mîncăm nervii. Nimeni nu ştie cum am promovat, fără bani, doar cu bun simţ. Primăria nu poate sau nu vrea să ne sprijine. Oraşul suportă greu o echipă în prima ligă. Ce să mai zic dacă n-am avut bani nici de motorină pentru deplasarea la Craiova. Mă gîndesc foarte serios să mă retrag", a ameninţat Sarmeş.
Deşi are unul dintre cele mai mici bugete din Liga 1, Sarmeş nu reuşeşte să facă rost de milionul de euro necesar pentru acest sezon. "Nu pot singur să scot acest milion de euro. La anul, dacă rămînem în prima ligă, pretenţiile vor creşte şi bugetul va ajunge la cel puţin un milion şi jumătate de euro. Să se ştie clar: este echipa oraşului, nu a mea", a conchis preşedintele Consiliului de Administraţie al Unirii. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
137 Musafir(i)
137 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut