Ştiri Unirea Alba-Iulia
10-15-2009, 07:28 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
"Popică, pregăteşte-ţi sacul!"
După un an şi jumătate în care a stat departe de fotbal din pricina unei fracturi la metatarsian şi a "războiului" financiar cu "U" Cluj, Adrian Olah a devenit titular de drept la Unirea.
Adi, eşti din nou în prim-plan după o perioadă mai neagră. Cum te simţi la Alba Iulia? Excelent. Colegii m-au primit foarte bine şi m-au ajutat să mă integrez într-un grup foarte unit după părerea mea. E un aspect important, care, veţi vedea, va conta mult la rezultatele echipei. Pentru voi urmează două jocuri în compania unor contracandidate la evitarea retrogradării. La ce te aştepţi? La două victorii, desigur, fiindcă avem mare nevoie de puncte. Cel mai important este meciul de vineri, cu Internaţional, fiindcă o eventuală victorie ne va ajuta să trecem peste argeşeni în clasament şi ne va da moral şi pentru partida de la Piatra Neamţ. Dacă bateţi vineri, îl necăjeşti pe fostul tău coleg de la Timişoara şi Naţional, Marius Popa ... Ăsta e fotbalul! Important e să câştigăm noi, că apoi îl ajut eu să-i treacă supărarea. Îi dai şi gol? Nu m-aş supăra să înscriu, mai ales că Popa e un portar de calitate, cu reflexe bune şi experienţă mare, şi nu oricine îi dă gol. Repet însă, cel mai mult contează acum cele trei puncte, nu să dau eu gol. Multă lume laudă jocul tău, tu ce crezi? Las lumea să aprecieze sau nu cum joc. Tot ce pot spune este că încerc să îmi fac cât mai bine datoria şi să pun umărul la îndeplinirea obiectivului, adică menţinerea în Liga I. "Aştept cât mai mulţi fani la stadion. Sunt multe momente în joc în care ai nevoie de sprijinul suporterilor" - Adrian Olah, mijlocaş Unirea Alba Iulia 8 goluri a marcat Olah în cele 168 de meciuri jucate în Liga I http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
55 Musafir(i)
55 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut