Ştiri Unirea Alba-Iulia
10-15-2009, 07:47 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
Falub nu plânge după Kone şi Viera!
Adrian Falub este de părere că meciul cu Intrenaţional este deschis oricărui rezultat, ambele echipe dorind la fel de mult să câştige cele trei puncte, pentru a ieşi din subsolul clasamentului.
"Ne aşteaptă un meci greu, în compania unei echipe care are acelaşi obiectiv, salvarea de la retrogradare, şi cred ca va fi un meci deschis oricărui rezultat. Ambele echipe vor lupta pentru puncte şi sper ca noi să fim cei care le vom lua pe toate trei. Trebuie să fim inteligenţi şi inspiraţi să câştigăm acest meci, care este foarte important in economia campionatului. Sper ca jucătorii să înţeleagă ca este un moment important şi să lupte pentru obţine victoria, impotriva unui adversar valoros", a spus tehnicianul Unirii Alba Iulia. "Ar fi un lucru extraordinar să batem şi să ieşim din zona retrogradării. Este un meci important pentru ambele echipe, de totul sau nimic. Nu e o presiune pe noi faptul că ocupăm un loc retrogradabil in clasament. Încă de la inceputul campioantului eram conştienţi că nu vom putea fi pe un loc de Cupa UEFA. Cu siguranţă toată lumea ne gândeam că ori ne vom afla la mijlocul clasamentului, ori in zona retrogradării. Obiectivul nostru este evitarea retrogradării. În schimb e o presiunea a rezultatului, a unui joc de Liga I şi nimic mai mult", a spus Falub. Acesta nu regretă faptul că Kone şi Viera nu au mai ajuns în vară la Unirea, unde au fost doriţi. "I-am dorit fiindcă îi ştiam, sunt jucători foarte buni, de care aveam nevoie pentru a acoperi posturile deficitare. În schimb am transferat alţii, care au dat randament şi suntem mulţumiţi. Mâine au şansa să demonstreze că sunt mai buni decât cei de la Internaţional", este de părere antrenorul albaiulienilor. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
48 Musafir(i)
48 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut