Ştiri Unirea Alba-Iulia
10-29-2009, 09:05 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
Uniriştii exclud din start ideea unui meci strategic cu CFR Cluj!
Nici nu a început bine săptămâna la finele căreia este programat jocul dintre FC Unirea Alba Iulia şi CFR Cluj, duminică, ora 14.00 în direct pe GSP TV, că deja clevetitorii, de care din păcate lumea fotbalului românesc nu duce lipsă, ba dimpotrivă, au şi aruncat "bomba" pe piaţă vizavi de deznodământul întâlnirii: BLAT PENTRU A ÎNVINGE CFR CLUJ !!! Referitor la zvonistica străzii, Marian Sarmeş a ţinut să explice, clar şi răspicat, punctul de vedere al conducerii Unirii. "Este adevărat că gruparea din Gruia ne-a împrumutat în ultima vreme mai mulţi jucători, Camara şi Curileac în sezonul trecut, Vitinha şi Veljovic în acest campionat dar oare i-a împrumutat gratis la Alba Iulia? Nici vorbă, noi am plătit pentru aceste împrumuturi şi nu se pune problema ca vreodată FC Unirea Alba Iulia să fie "satelitul" uneia sau alteia dintre formaţiile cu care joacă. Nu suntem vasalii nimănui, deci ne vom apăra şansa în faţa oricărui adversar indiferent de numele acestuia şi cu orice risc Unirea Alba Iulia va merge pe drumul ei, unul în care corectitudinea primează. La fel am procedat şi în campania de promovare din liga secundă unde Unirea Alba Iulia a jucat doar pe teren aşa vom proceda şi acum. Eu mi-aş dori să învingem cu 3-0 în partida de duminică, dar să vedem dacă vom şi reuşi acest lucru. Un singur lucru pot însă să-l certific şi anume că echipa va juca doar pentru a încerca să obţină cât mai mult din acest joc", a explicat oficialul "alb-negrilor".
20 RON biletul la meciul cu CFR Cluj Conducerea grupării din Cetatea Marii Uniri a stabilit preţul biletelor de intrare la întâlnirea de duminică de pe "Cetate" cu CFR Cluj astfel încât costul unui bilet va fi de 20 RON la tribuna I respectiv II şi 100 RON la oficială. "Sper ca suporterii noştri să vină la meci şi să ne susţină în jocul foarte dificil cu echipa din Gruia, o formaţie valoroasă, pe care o respectăm dar noi la rândul nostru ne vom juca şansa şi vom încerca să câştigăm punct sau chiar puncte", a declarat Marian Sarmeş, preşedintele Consiliului de Administraţie al "alb-negrilor" din Cetatea Marii Uniri. Oficialul Unirii spune că "sunt sigur că dacă jucătorii Unirii vor evolua la fel cum au făcut-o cu alte formaţii valoroase ale Ligii 1, FC Timişoara respectiv FC Vaslui, pot pune mari probleme grupării din Gruia. Am mai spus-o şi o repet, cu 17 poate 18 puncte la finalul turului se poate spune că am fi în grafic, deci am mai avea nevoie de 8-9 puncte în ultimele 6 runde ale primei părţi a campionatului. Sunt greu de obţinut, în condiţiile în care mai avem de jucat cu CFR Cluj, Oţelul Galaţi şi Gaz Metan Mediaş acasă respectiv la Steaua, Dinamo şi Tg. Jiu în deplasare, dar nu imposibil", a dezvăluit Sarmeş. În altă ordine dee idei, trebuie spus că deşi duminică este invitat la o nuntă în familie care va avea loc la Sibiu "nu pot rata acest joc foarte important pentru noi şi voi merge la nuntă doar după terminarea întâlnirii". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
29 Musafir(i)
29 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut