Ştiri Unirea Alba-Iulia
10-29-2009, 09:16 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
Regretele lui Florin Dan
Dintre cei 4 ex-feroviari prezenţi în efectivul "alb-negrilor", Florin Dan este singurul care nu va fi la dispoziţia antrenorului Adrian Falub în întâlnirea din etapa a 12-a, din pricina faptului că va fi suspendat. "De ce mi-a fost frică n-am scăpat în partida de la Piatra Neamţ. Am luat un cartonaş galben şi regret că voi lipsi în acest meci", a afirmat golgheterul unirist.
Florin Dan a îmbrăcat tricoul trupei din "Gruia" timp de 5 ani, în perioada 2002-2007, răstimp în care a cunoscut bucuria unei promovări în elită (2004) şi meciuri în Cupa UEFA Intertoto, în 57 de partide în Divizia A, marcând 5 goluri. Între acestea se disting primele sale reuşite în elită, în 9 aprilie 2005, când a înscris întâia dublă într-un joc CFR Cluj - FC Unirea 2-1 (cu Aurel Şunda pe banca feroviarilor)! "Am mai fost adversar al clujenilor cu UTA Arad în 2 rânduri, dar am pierdut ambele jocuri. Îmi pare enorm de rău de această situaţie, am jucat atâta vreme la Cluj, acolo mi-am făcut un nume, am început să cunosc gustul fotbalului adevărat. Era o partidă aparte pentru mine", a mai explicat cârlionţatul mijlocaş, care în perioada "alb-vişiniu" şi-a atras porecla "Baggio de Ardeal". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
60 Musafir(i)
60 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut