Ştiri Unirea Alba-Iulia
10-30-2009, 07:03 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
Doi clujeni ameninţă CFR-ul!
Aduşi în România la interval de doi ani de aceeaşi echipă, CFR Cluj, tinerii Vitinha şi Veljovic n-au reuşit să se impună în Gruia, sfârşind prin a fi împrumutaţi la Alba Iulia, pentru a strânge jocuri în picioare.
Fundaşul stânga portughez Vitinha (23 de ani) a strâns doar două meciuri pentru prima echipă a lui CFR, fiind însă om de bază la echipa secundă până când a fost împrumutat la Otopeni şi acum la Alba Iulia. Fost coleg cu Andre Leao la naţionala Under 20 a Portugaliei şi fost elev al lui Toni Conceicao la Associao Futbol, un fel de selecţionată a unei regiuni din ţara sa, Vitinha va fi pentru prima oară adversar al lui CFR. "Mă ambiţionează că joc împotriva CFR-ului, echipă la care am mulţi prieteni. Sincer, îmi doresc ca ei să câştige toate meciurile din Liga I, mai puţin cele două cu noi, iar la vară să mă bucur alături de ei pentru cucerirea eventului", mărturiseşte, sincer, Vitinha, convins însă că misiunea Unirii nu va fi facilă. "CFR are cel mai bun lot din Liga I şi e greu să le găseşte puncte slabe. Eu cred însă în victorie", mai spune lusitanul. Şi "tancul" e pregătit de luptă Atacantul Rade Veljovic, poreclit "Tancul" de foştii săi colegi de la CFR, este la fel de încrezător. "CFR e cea mai bună echipă din Liga I şi principala favorită la titlu, dar meciul de duminică e de 1x2", crede sârbul, care n-a jucat decât un meci pentru CFR. Fapt interesant, Rade va încerca să înscrie golurile victoriei în poarta celui mai bun prieten al său de la CFR, portarul Nuno Claro, cu care a fost coleg de cameră în Gruia. 4 ex-feroviari sunt în lotul Unirii: Veljovic, Vitinha, Bucurică şi Fl. Dan Primă dublă cu CFR Cluj Chiar dacă până acum jucătorii Unirii nu au văzut niciun ban din prime deoarece se află pe un loc retrogradabil, conducerea clubului le-a promis pentru meciul cu CFR Cluj câte 1.800 de euro la victorie. "Prima o să fie aproape dublă faţă de obicei. Facem mari eforturi să le plătim şi contractele, care au întârziat cu două săptămâni, dar băieţii au înţeles situaţia şi nu sunt probleme din acest punct de vedere", a spus preşedintele Marian Sarmeş. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
132 Musafir(i)
132 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut