Ştiri Unirea Alba-Iulia
11-06-2009, 04:53 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
Norbert Varga dixit: "A fost fault clar la golul clujenilor"
Faza în care clujenii au deschis scorul a provocat protestele îndelungate ale amfitrionilor, ce au acuzat fault în atac. "Traore m-a obstrucţionat evident. Mingea era la mine, mă pregăteam să degajez, dar adversarul m-a lovit în piciorul stâng. Nu mă jur, dar îmi dau cuvântul de onoare că a fost fault. Nu vrem să invocăm arbitrajul, dar şi la Urziceni am pierdut din ofsaid, cu Braşovul nu mai vorbim şi se cam adună greşelile împotriva Unirii. Bravo lui Răzvan pentru golul de generic marcat", a spus Norbert Varga, implicat în lupta pentru balon cu Traore în careul mic. După reuşita vizitatorilor, suporterii din "Gruia" au aprins fumigene şi au rupt gardul sectorului în care se aflau, forţele de ordine evitând să intervină de teama provocării unor incidente în tribună. Să mai adăugăm că în actul secund, în tribuna oficială au luat loc Florin Dan şi Edi Stăncioiu, buni prieteni, care n-au jucat ieri, uniristul fiind suspendat, iar portarul n-a prins lotul.
Au blocat echipa mamă Cei doi jucători împrumutaţi de Unirea de la CFR Cluj, Rade Veljovic şi "Vitinha" au dorit să demonstreze că feroviarii s-au dispersat prea uşor de serviciile lor. "Punct mare pentru noi, împotriva unei grupări de o calitate deosebită. Am demonstrat că sunt la Unirea şi am jucat acest meci cu sufletul pentru Alba Iulia. CFR Cluj va fi viitoarea campioană, le urez succes la Praga, dar în partida directă n-au putut să depăşească ambiţiile unei echipe dornice să nu piardă, care a dat totul pe teren", a spus sârbul Rade Veljovic. "Eu râd acum, iar colegii de la CFR ar trebui să fie nefericiţi pentru că n-au reuşit să câştige împotriva unei echipe mici. Sunt foarte bucuros, e meritul tuturor că am izbutit să ţinem piept unei formaţii de asemenea calibru. Am evoluat pentru mine, pentru Alba Iulia şi am demonstrat Clujului că pot face faţă la un nivel înalt. Este clar că am vrut mult să realizăm un rezultat deosebit", a afirmat fundaşul lateral stânga, portughezul Vitinha. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
47 Musafir(i)
47 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut