Ştiri Unirea Alba-Iulia
11-06-2009, 04:59 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 11-06-2009 04:59 PM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
"Sunt cel mai fericit băiat de pe Pământ!"
Împrumutat în vara acestui an de la gruparea din Gruia la Alba Iulia, atacantul sârb al "alb-negrilor" din Cetatea Marii Uniri a bifat primul joc împotriva clujenilor.
"Am spus de multă vreme că CFR-ul va avea meci greu la Alba Iulia şi iată că nu m-am înşelat. De altfel înaintea partidei de duminică le-am transmis prietenilor mei de la CFR Cluj, cu care am fost şi voi rămâne prieten înainte şi după joc nu şi în timpul celor 90 de minute, să-şi ia gândul de la victorie în meciul cu Alba şi am dovedit că o echipă mică poate încurca o formaţie care este cotată cu prima şansă prin dăruire şi ambiţie. Eu sunt în acest moment cel mai fericit băiat de pe Pământ pentru că Unirea a luat un punct iar CFR Cluj a câştigat la rându-i tot un punct. Cred că «ceferiştii» nu s-au aşteptat nici un moment ca Alba Iulia să aibă jucători aşa de valoroşi care să le pună probleme şi acest lucru i-a cam costat. Sper ca la finalul campionatului CFR să devină din nou campioană iar Unirea Alba Iulia să se menţină în primul eşalon, aceasta este dorinţa mea vizavi de deznodământul actualei ediţii de campionat", a declarat Rade Veljovic, cel care la finalul întâlnirii a făcut schimb de tricouri cu "Ghepardul" Sebastian Dubarbier. Unirea Alba Iulia este în creştere de formă Preşedintele Consiliului de Administraţie al albaiulienilor s-a declarat mulţumit de remiza din partida cu CFR Cluj şi mai ales de jocul prestat de Dâlbea şi compania. "Înainte de startul partidei mi-am spus că un meci egal cu CFR Cluj ar fi bun pentru noi şi uite că am izbuitit să-l câştigăm. Mult mai important decât acest egal mi s-a părut jocul întregii formaţii, cu un Dâlbea aflat la, cred eu, cel mai bun joc din acest tur de campionat", a spus Marian Sarmeş. Altfel, oficialul "alb-negrilor" afirmă că în cursul acestei săptămâni va încerca să le achite fotbaliştilor şi antrenorilor sumele restante pe luna septembrie (n.a. contractele). "Sunt impresionat de faptul că jucătorii şi antrenorii au înţeles că în acest moment banii nu sunt aşa de importanţi, ci mult mai importante sunt rezultatele echipei. Oricum vom încerca să le achităm ratele contractuale pe luna septembrie până la ora partidei cu Steaua din runda a 13-a", a conchis Sarmeş, care a dezvăluit că uniriştii au evoluat pe 600 de euro punctul, în întâlnirea cu deţinătoarea "Cupei României - Timişoreana". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
55 Musafir(i)
55 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut