Ştiri Unirea Alba-Iulia
11-20-2009, 12:20 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
Ionuţ Bălan: "Viitorul nostru depinde de meciul cu Oţelul"
Mijlocaşul echipei Unirea Alba Iulia, Ionuţ Bălan, a declarat, joi, că viitorul echipei sale depinde în mare măsură de deznodământul meciului cu Oţelul Galaţi, pe care ardelenii sunt obligaţi să o învingă, pentru a spera că vor rămâne în Liga I.
"Oţelul a luat nouă puncte din deplasare, deci este clar că jocul este unul decisiv pentru noi şi trebuie să-l câştigăm cu orice preţ. Viitorul nostru depinde de deznodământul disputei cu Oţelul Galaţi. Deja au trecut prea multe etape şi nu am mai câştigat, aşa că nu ne mai permitem niciun pas greşit. Din păcate, a trecut mult timp de când nu am mai învins în Liga I şi am cam uitat să ne bucurăm, astfel încât suntem datori să luăm 3 puncte şi la finalul întâlnirii să fim noi cei care vom sărbători victoria", a spus Bălan. Meciul Unirea Alba Iulia-Oţelul Galaţi, din etapa a 14-a a Ligii I, se va juca vineri, de la ora 14:00. FC Unirea nu a mai câştigat din 26 septembrie, din etapa a 8-a, când a învins acasă pe FC Vaslui cu 2-0. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
21 Musafir(i)
21 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut