Ştiri Unirea Urziceni
11-24-2009, 07:42 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Teodora, fiica lui MM Stoica, are emoţii pentru tata
Meciul anului, Unirea Urziceni - FC Sevilla, care ar putea trimite echipa ialomiţeană în "optimile" Ligii Campionilor, este aşteptat cu înfrigurare de Teodora, fiica managerului general al Unirii Urziceni, MM Stoica. Tânăra va fi pe stadion alături de prietenele ei.
"Îi ţin pumnii tatei la toate meciurile Unirii Urziceni, însă cele din Liga Campionilor au un regim special. Atunci am emoţii la maximum, mai ales când îl văd pe tata ce mult suflet pune. În mod normal, pe mine nu mă interesează fotbalul foarte tare, dar, când îl văd agitat, mă consum şi eu. Diseară o să am mari emoţii pentru tatăl meu", a mărturisit Teodora Stoica pentru ziarul Libertatea. Elevă la şcoala Cambridge din Bucureşti, fiica lui MM va veni la meciul de pe stadionul Ghencea alături de prietenele ei cele mai bune. "Dacă nu voi avea examene, probabil voi merge să încurajez echipa şi la meciul cu Stuttgart", a mai explicat Teodora. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
24 Musafir(i)
24 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut