Ştiri Unirea Urziceni
11-28-2009, 02:06 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
"Cred că nu a mai rămas nicio picătură de energie în elevii lui Dan Petrescu după acest meci!"
Mircea Sandu a avut numai cuvinte de laudă la adresa Unirii urziceni, la finalul meciului cu FC Sevilla, câştigat de ai noştri cu scorul de 1-0 prin autogolul lui Dragutinovic. Naşul spune că celelalte echipe româneşti din Europa League ar trebui să ia aminte şi să urmeze "exemplul unirist" pentru a nu mai face de râs imaginea României în Europa.
"Unirea arată ca o echipă care primeşte foarte greu gol. Cred că n-a mai rămas nicio picătură de energie în jucătorii Unirii. Urziceniul are două şanse din trei la calificare. Nu cred că trebuie să ne temem de arbitraj la Stuttgart, trebuie să fim mai reconcilianţi. Punctele obţinute de Urziceni se adună în clasamentul pe naţiuni. Jucătorii celorlalte echipe nu ar trebui să mai umble prin cluburi după fotomodele, nu ar trebui să mai bea aşa mult şi trebuie să ia exemplul celor de la Unirea. Să muncească foarte mult, să se dăruiască foarte mult şi vor avea şi ei rezultate. Cred că la ora actuală modelul Urziceni este exoperimentat de Vaslui şi poate şi de Braşov. Acesta este rodul proiectului lui Bucşaru, Dan Petrescu şi Mihai Stoica", a spus Mircea Sandu la gsptv. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
142 Musafir(i)
142 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut