Ştiri Unirea Urziceni
12-01-2009, 04:06 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Vasile Avram: "Nu e prima oară cînd Petrescu spune că pleacă. L-a supărat eliminarea"
Preşedintele CCA, Vasile Avram, a comentat atacul lansat de Dan Petrescu la adresa prestaţiei pe care a avut-o brigada condusă de Alexandru Deaconu în jocul dintre Unirea Urziceni şi Gloria Bistriţa, fiind de părere că tehnicianul campioanei nu va părăsi Liga I la finalul turului.
"Nu comentez arbitrajele în timpul etapei, evaluez prestaţiile şi abia apoi mă pronunţ. Am o părere foarte bună atît despre antrenorul Dan Petrescu, cît şi despre fostul jucător sau omul Dan Petrescu. Nu înţeleg de ce a făcut aceste declaraţii, dar nu e prima oară cînd spune astfel de lucruri. Cred că a fost deranjat de eliminare, poate de aceea să fi avut o reacţie atît de acidă. Nu cred că şi simte lucrurile pe care le-a spus, sînt convins că îl vom avea încă mult timp în prima divizie", a spus Vasile Avram pentru gsp.ro. Dan Petrescu a contestat vehement arbitrajul la finalul partidei pe care Unirea Urziceni a cîştigat-o aseară în faţa Gloriei Bistriţa, 2-0, ameninţînd chiar că va părăsi România la iarnă din cauza modului în care este tratată campioana din Liga I. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
9 Musafir(i)
9 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut