Ştiri Unirea Urziceni
12-31-2009, 04:32 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
"Nu ştiu cine e Levy, dar MM a ales întotdeauna antrenorul potrivit"
Aflat în vacanţă la Dubai, George Galamaz nu are nicio emoţie în ceea ce priveşte numele viitorului antrenor al Unirii Urziceni. Fundaşul campioanei este convins că Mihai Stoica va face din nou alegerea perfectă pentru clubul din Bărăgan. "Gala" nu ia încă în calcul un transfer la Kuban Krasnodar, dar a lăsat să înţeleagă că l-ar urma fericit pe Dan Petrescu, indiferent de numele echipei pregătite de "Bursuc".
"Până nu e ceva clar, nu mă pot pronunţa. Aştept să mi se spună ceva clar legat de Kuban Krasnodar şi abia atunci voi putea lua o decizie. Oricum, oriunde a fost Dan Petrescu, totul a fost în regulă, fără nicio problemă. Nu ştiu cine ar putea veni la Unirea Urziceni ca antrenor, acum chiar m-am detaşat total. Nu ştiu nimic despre Ronny Levy, dar MM Stoica a adus întotdeauna antrenorul potrivit şi sunt convins că decizia sa va fi cea mai bună pentru noi. Nu pot să spun că regret că nu a venit Răzvan Lucescu la Urziceni. Eu am mai lucrat cu dânsul şi sper să mai lucrez şi în continuare, la echipa naţională. Nu avem ce să facem dacă nu s-a ajuns la un acord cu Federaţia", a declarat George Galamaz la gsptv. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
136 Musafir(i)
136 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut