Ştiri Unirea Urziceni
10-01-2009, 06:58 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
MM Stoica: "Nu mă interesează ce spun cei care nu au jucat în Ligă"
După meciul de marţi seară din Liga Campionilor, Unirea Urziceni - VfB Stuttgart, încheiat 1-1, Mihai Stoica s-a arătat încântat de numărul mare de spectatori prezenţi la meci, şi a spus pentru ziare.com, că dacă ar fi ştiut că Unirea are parte de o asemenea asistenţă pe stadionul Ghenchea, nu ar fi propus niciodată varianta Klagenfurt pentru meciurile din grupă ale echipei ialomiţene.
"Dacă aş fi ştiut că vor veni aşa mulţi spectatori, n-aş fi propus niciodată să jucăm în străinătate. La Klagenfurt s-ar fi jucat cu casa închisă, dar atmosfera n-ar fi fost atât de caldă precum în Ghencea. Sunt fericit că am ales Ghencea", a spus managerul echipei lui Dan Petrescu. Multe voci susţineau înaintea debutului Unirii în Liga Campionilor că echipa ialomiţeană nu va reuşi să facă niciun punct în competiţia de elită a Europei. Dar pe Mihai Stoica nu-l interesează opiniile celor care nu au participat în Liga Campionilor: "Accept critici din partea celor care au participat în această competiţie, ceilalţi pot vorbi cât vor, nu mă interesează opiniile lor". După primele două meciuri din grupa G a Ligii Campionilor, Unirea Urziceni ocupă locul 3, cu un punct, la o singură lungime distanţă de ocupanta locului secund, echipa întâlnită marţi, VfB Stuttgart. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
129 Musafir(i)
129 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut