Ştiri Unirea Urziceni
10-16-2009, 06:45 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
"Am fost în Scoţia în presezon, ştim la ce să ne aşteptăm cu Rangers"
Antrenorul Dan Petrescu a declarat, pentru site-ul oficial al UEFA, că atmosfera care o aşteaptă pe Unirea Urziceni la jocul de marţi, din deplasare, cu Glasgow Rangers, în grupa G a Ligii Campionilor, este cunoscută elevilor săi, pentru că au efectuat un turneu amical în presezon în Scoţia.
"Am evoluat în Scoţia de doi ani în pregătirile din presezon. Nu ştiu cum am ajuns chiar acolo. Am considerat că ar fi bine să mergem în Scoţia şi acum am căzut în grupă chiar cu Rangers. Jucătorii mei ştiu la ce să se aştepte, mai mult sau mai puţin, deoarece am jucat în amicale cu Celtic, de două ori, cu Motherwell şi cu echipe din liga a doua şi a treia scoţiană, astfel că am înţeles că fotbalul din Scoţia este rapid. De asemenea, am vizitat arenele formaţiilor Celtic şi Rangers şi avem o idee ce înseamnă să joc într-o partidă cu miză la Glasgow. Nu avem timp să ne gândim pentru că fanii şi adversarii ne vor pune sub presiune. Nu ne vor lăsa să jucăm şi asta face ca experienţa acumulată în Scoţia în ultimi doi ani să fie extrem de folositoare", a precizat tehnicianul echipei ialomiţene. Petrescu a adăugat că în ciuda experienţei acumulate de jucătorii săi în amicalele disputate în Scoţia, meciul oficial cu Glasgow Rangers este posibil să fie total diferit: "În ciuda experienţei Unirii în Scoţia, care cred că a fost utilă, este posibil să fie un pic diferit atunci când vom intra, de fapt, pe teren marţi. Poţi să le spui tot ceea ce ştii jucătorilor tăi, dar a merge acolo şi a face bine depinde de modul în care se vor adapta". Dan Petrescu a rememorat partida disputată pe vremea când era jucător la Steaua, în deplasare, cu Glasgow Rangers, în sferturile de finală al Cupei Cupelor 1988/1989. "Îmi aduc aminte când am jucat împotriva lui Rangers, în sferturile Cupei Cupelor. Am bătut cu 2-0, acasă, şi am crezut că manşa retur va fi uşoară, dar când am ieşit pe teren la Galsgow a fost de necrezut: fanii, presiunea, Graeme Souness intrând la orice minge. Am fost norocoşi că Marius Lăcătuş a marcat primul gol. Am pierdut acel joc (n.r. - scor 1-2), dar în cele din urmă ne-am calificat. Îmi aduc aminte doar că nu te puteai auzi pe teren, nu îţi puteai auzi coechipierii, astfel că şi acum va fi o experienţă foarte grea pentru noi", a completat Petrescu. Partida Glasgow Rangers - Unirea Urziceni, din runda a treia a grupei G din Liga Campionilor, va avea loc, marţi, de la ora 21.45, în Scoţia. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
67 Musafir(i)
67 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut