Ştiri Unirea Urziceni
10-18-2009, 03:41 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Dan Petrescu: "A fost prima înfrângere acasă în acest sezon, una clar nemeritată"
Dan Petrescu a făcut analiza meciului cu FC Vaslui şi a concluzionat că echipa sa a pierdut nemeritat: "A fost prima înfrângere acasă în acest sezon, una clar nemeritată. Ne-am bătut singuri, la 1-0 am ratat 4-5 ocazii monumentale. S-a văzut valoarea Vasluiului, prin jucători ca Gerlem şi Wesley, care au făcut diferenţa prin două goluri superbe. Pierdem împreună şi câştigăm împreună, dar sincer nu mă aşteptam să pierdem cele trei puncte azi. La 1-0, după ratările acelea, mi-am spus că dacă scoatem un egal va fi bine".
Tehnicianul campioanei României a mai enumerat şi alte cauze ale insuccesului cu FC Vaslui şi a menţionat că va lua sancţiuni împotriva jucătorilor care l-au dezamăgit: "Fotbaliştii care au fost la lot şi accidentarea lui Todoran ne-au dat peste cap planurile. Din păcate, în acest sezon am pierdut cu Dinamo şi Vaslui, echipe pe care le-am învins mereu. Unii fotbalişti m-au dezamăgit şi vor sta lângă mine pe bancă o perioadă lungă de timp. Rezultatul meciului cu FC Vaslui nu mă mulţumeşte deloc". Petrescu s-a referit şi la întâlnirea cu Rangers, din Grupa G a Ligii Campionilor: "Aveam nevoie de alt moral înainte de meciul cu Rangers şi aştept un răspuns din partea tuturor jucătorilor la jocul din Scoţia". FC Vaslui a câştigat, vineri, în deplasare, în faţa Unirii Urziceni, scor 2-1, şi a obţinut astfel cea de-a doua victorie din tot atâtea meciuri cu Marius Lăcătuş pe banca tehnică. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
105 Musafir(i)
105 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut