Ştiri Unirea Urziceni
10-19-2009, 07:39 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Sorin Paraschiv: "Cu 4 puncte din «dubla» cu Rangers ne-am îndeplini obiectivul"
Mijlocaşul Unirii Urziceni, Sorin Paraschiv, mărturiseşte că este bucuros de revenirea în Liga Campionilor şi spune că echipa sa este capabilă să obţină în grupă, cu 4 puncte din dubla cu Rangers, un punctaj cel puţin la fel de bun cu cel realizat de Steaua în sezonul 2007-2008 al celei mai importante competiţii continentale.
"E ceva foarte frumos cînd joci la echipele englezeşti, britanice, atmosfera pe stadioanele lor este absolut specială şi le dă un impuls şi jucătorilor sã evolueze la capacitatea lor maximă. Dacă se va juca cu tot atîta ardoare ca şi cu Stuttgart şi mai mult pe faza de atac, avem şanse mari să învingem în partida de mîine. Trebuie să fim la fel de motivaţi ca împotriva nemţilor. Mie nu mi s-a părut că Rangers ar fi în formă slabă în primele două etape ale grupei. Eşecul lor cu Sevilla, 1-4, nu e surprinzător, oricine poate să piardă aşa cu spaniolii. Însă la meciurile cu Stuttgart şi Rangers e altceva, se cunoaşte că sîntem de valori mai apropiate. Cu patru puncte, dintr-un egal la Glasgow şi o victorie acasă, ne-am îndeplini obiectivul. Nouã ne-ar conveni şi o calificare în Europa League, ar fi foarte bună pe CV-urile noastre. Dar totodată cred că toate echipele au şanse să prindă optimile Ligii. Sevilla nu intră în discuţie, a evadat şi nu se mai pune problema locului unu", a spus Sorin Paraschiv pentru Sport Magazin. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
133 Musafir(i)
133 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut