Ştiri Unirea Urziceni
10-21-2009, 03:06 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Galamaz: "Trăim un moment minunat, dar de mâine trebuie să ne concentrăm pentru următoarele jocuri"
Căpitanul George Galamaz s-a declarat entuziasmat de faptul că echipa a reuşit să revină de la scorul de 1-0 pentru adversar.
"Ne simţim foarte bine după un astfel de rezultat. E un moment extraordinar, ne bucurăm pentru că am făcut un lucru minunat. E incredibil că am reuşit să refacem rezultatul după ce am fost conduşi şi mai ales în faţa a peste 40.000 de suporteri adverşi. Trăim un moment minunat, dar de mâine trebuie să ne concentrăm pentru următoarele jocuri", a spus fundaşul. Formaţia pregătită de Dan Petrescu, Unirea Urziceni, a reuşit prima victorie din istoria sa în cupele europene, marţi, în deplasare, scor 4-1, pe terenul grupării scoţiene FC Rangers, deşi a fost condusă cu 1-0 şi gazdele au beneficiat de un penalty în prima repriză. În celălalt meci al grupei, Sevilla a câştigat pe terenul lui Stuttgart, scor 3-1. Clasamentul Grupei G: 1. Sevilla 9p, 2. Unirea Urziceni 4p, 3. Stuttgart 2p, 4. Rangers 1p. Următoarea etapă: Unirea Urziceni - FC Rangers şi Sevilla - VfB Stuttgart (4 noiembrie). http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
134 Musafir(i)
134 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut