Ştiri Unirea Urziceni
10-22-2009, 06:03 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Moldovan: "A fost ziua Unirii"
Viorel Moldovan, a declarat că Unirea a demonstrat în meciul câştigat în deplasare, cu 4-1, pe "Ibrox Park", că nu este sub nivelul lui Glasgow Rangers aşa cum multă lume credea: "Am spus-o de la început, Unirea nu este sub Rangers şi nu este nici sub Stuttgart. Am declarat că au şanse mari de calificare. Rangers nu m-a impresionat deloc, dar asta nu înseamnă că Unirea nu a făcut un meci foarte bun şi datorită acestei evoluţii a câşigat. A fost ziua lor, când îţi iese, îţi iese. Au început cu un handicap, cu acel autogol, dar Dan Petrescu şi-a dat seama la timp, a făcut o modificare inspirată şi rămân la concluzia că cea mai bună apărate este atacul. Şi asta s-a văzut la final în rezultatul de pe tabelă".
Fostul director sportiv la ialomiţenior a continuat: "Mi-am dat seama la u moment dat în timpul meciului că Unirea poate câştiga la un scor mare. Scoţienii au fost suprinşi de jocul foarte bun prestat de elevii lui Dan Petrescu. Unirea este o echipă foarte bună, care ştie ce are de făcut. Jucătorii sunt umili, dispuşi la efort. Am fost acolo şi îi cunosc foarte bine. Chiar dacă individual nu sunt mari staruri, ca unitate de grup jos pălăria. De mult ori compensează unitatea de grup în comparaţie cu o individualitate". Viorel Moldovan a adăugat că Dan Petrescu poate face faţă la naţionala Poloniei, despre care se spune că este interesată de serviciile sale. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
147 Musafir(i)
147 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut