Ştiri Unirea Urziceni
10-25-2009, 06:03 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Mihai Stoica: "Nu a fost un meci spectaculos, dar am fi meritat să cîştigăm"
Preşedintele echipei Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a comentat partida cu Pandurii Tg Jiu, încheiată la egalitate, scor 0-0. Oficialul ialomiţean a spus că acest meci ar putea conta enorm în lupta pentru titlu.
"Cei mai buni jucători de pe teren au fost Tibi Bălan şi Pablo Brandan nu pot spune că jucătorii au fost obosiţi. Oricum, văd că e mai greu să cîştigi astfel de meciuri după ce evoluezi în Liga Campionilor. Vom vedea mai tîrziu dacă punctul acesta e important în economia campionatului. Nu am avut ocazii extraordinare, dar dacă ar fi trebuit să cîştige cineva, noi am fi fost aceia. Nu a fost un meci spectaculos", a spus Mihai Stoica la finalul meciului. "Nu vreau să spun cîte echipe a îngropat Cîrţu, eu fac în continuare cazări în Champions League" Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a comentat declaraţiile făcute de Sorin Cîrţu la finalul confruntării dintre Pandurii şi gruparea ialomiţeană şi mărturiseşte că nu îşi explică afirmaţiile făcute de tehnicianul gorjenilor. "Augustus Constantin a făcut o mare greşeală. Nu a vrut să-i acorde lui Păcurar al doilea cartonaş galben şi, aşa, Pandurii trebuiau să joace în 10 din minutul 5. Pînă acum am avut o relaţie civilizată, nu înţeleg de unde a răbufnit aşa. Am văzut că a făcut unele comentarii şi la adresa mea, ar trebui să fie mulţumit de rezultatul de egalitate obţinut în faţa echipei campioane. Nu-mi doresc o poliemică, dar sînt mîhnit pentru că îl simpatizam şi chiar îl consideram un prieten. Pot să fiu mult mai spiritual decît el, nu vreau să discut despre cîte echipe a îngropat el, rămîn cu cazările mele din Champions League", a spus Stoica la Fanatik Show pe Digisport. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
59 Musafir(i)
59 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut