Ştiri Unirea Urziceni
11-02-2009, 03:03 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Raducan: "Am aflat destul de multe despre Rangers, chiar daca meciul a fost oprit"
Directorul sportiv al echipei Unirea Urziceni, Narcis Raducan, sustine ca a apucat sa adune informatii pretioase de la meciul dintre Glasgow Rangers si Dundee United, chiar daca s-a jucat o singura repriza din aceasta partida, oprita de arbitru la pauza din cauza ca suprafata de joc devenise impracticabila.
Oficialul ialomitenilor a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca a remarcat probleme in compartimentul defensiv al adversarilor din Liga Campionilor. "A fost un teren prost la meciul dintre Dundee si Rangers. Dupa emotiile traite in avion, nu am vazut nimic, pentru ca arbitrul a oprit partida la pauza, din cauza ca nu se mai putea juca pe acel gazon. A fost o prima repriza buna in ciua faptului ca a plouat foarte tare. Mingea incepea sa nu mai sara, pentru ca se imbibase suprafata de joc cu apa. In ceea ce ne priveste, am aflat destul de multe. La pauza arbitrul a anuntat ca nu se mai continua meciul. Oamenii de acolo sunt obisnuiti, pentru ca aici sunt astfel de ploi destul de des, mai ales in sezonul acesta. Poate ei sunt cei mai castigati, pentru ca mai vad meciul inca o data. Cei de la Rangers au alternat actiunile buna cu anumite brese in aparare, asa cum a fost si in meciurile premergatoare partidei din tur cu noi. A fost acelasi angajament foarte bun si o atitudine pozitiva din partea lor. Au si inscris un gol, dar pe partea defensiva au avut probleme, iar Dundee a dat si doua bare si a avut mai multe oportunitati", a declarat Narcis Raducan, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
43 Musafir(i)
43 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut