Ştiri Unirea Urziceni
11-02-2009, 06:33 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Marcel Raducanu: "Dan Petrescu e baiat destept"
Fostul international Marcel Raducanu apreciaza strategia lui Dan Petrescu de a pune pariu cu jucatorii sai ca nu vor mai cuceri niciun punct in Liga Campionilor de acum incolo.
Ex-jucatorul Borussiei Dortmund a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca cea mai mare greseala pe care o fac cluburile din Romania este ca nu dau sanse tinerilor si folosesc fotbalisti de import. "E baiat destept Dan Petrescu. E baiat destept ca a facut pariu cu jucatorii ca nu o sa mai ia niciun punct in Liga Campionilor. Imi place cand vin unii cu idei noi", a declarat Marcel Raducanu, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol". "Am scoala de fotbal de 15 ani. La ora actuala sunt intre 85-90 de copii pe luna la scoala mea de fotbal. Eu fac contract pe trei luni cu copiii, pentru inceput. Parintii fac un contract pe cel putin trei luni. Dupa acest timp se prelungeste contractul, daca sunt de acord ambele pati. Daca ei vor sa renunte, atunci nu mai vine copilul. Si eu ii anunt, la finalul celor trei luni, daca acel copil are perspective sau nu, pentru ca eu nu pot sa il fac Maradona daca el nu are talent. Este greu sa spun ce se intampla in Romania. Eu nu am mai fost in Romania de multi ani si nu stiu cum se antreneaza copiii sau ce conditii au. Eu cred ca avem jucatori buni in Romania, dintre tineri, nu din cei adusi din strainatate, din Brazilia. La cluburi se fac multe greseli, pentru ca nu li se da o sansa copiilor buni de la noi", a mai spus fostul international roman. "Cand eram mic, ma uitam pe la Dobrin si Dumitrache, ca sa invat" Marcel Raducanu a spus ca stilul de joc si l-a format "furand meserie" de la jucatorii mari pe care ii privea cu interes la inceputurile carierei: "Eu am avut talent, pentru ca, daca nu il aveam, puteam sa muncesc eu cat voiam, ca nu puteam sa fac tot ce am facut in aceasta viata. Cand eram mic ma uitam pe la Dobrin si Dumitrache, ca sa invat. Am mai furat de la unul, de la altul si mi-am facut stilul meu de joc". "Am fost singurul roman care am jucat la Seara Legendelor din acest an, care a avut loc la Hamburg. Am fost invitat sa joc alaturi de jucatori precum Matthaus si alte glorii ale fotbalului german, cei care au castigat campionatul mondial in 1990. Eu mi-am pregatit toalele pentru festivitate, mi le-am calcat, le-am aranjat, dar le-am uitat acasa si am ajuns acolo in blugi. Cand i-am vazut pe ceilalti ca erau numai costume si erau si sotiile lor cu sanii mari, eu le-am zis ca sunt soferul autocarului, ca imi era rusine. Eu oricum am fost mereu mai timid", a incheiat Raducanu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
143 Musafir(i)
143 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut