Ştiri Unirea Urziceni
11-16-2009, 06:28 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
"Nu voia să mai audă de fotbal"
În 2006, când cei de la Unirea Urziceni s-au interesat de el, brazilianul Ricardo Gomez Vilana (28 de ani) se lăsese de fotbal, sătul fiind de dezamăgirile pe care le avusese în plan sportiv. El a fost convins de cumnatul său, Alex Leandro, să îşi încerce norocul în România.
La meciul Unirea Urziceni - Glasgow Rangers, Ricardo a fost pe locul întâi în topul celor mai buni pasatori, cu 39 de aruncări reuşite (un procentaj de 76 la sută) Dacă astăzi evoluează în Liga Campionilor ca titular al Unirii Urziceni, în 2006 brazilianul Ricardo Gomez Vilana Alex Leandro a intermediat transferul lui RIcardo la Urziceniera şomer în Sao Paulo. Când a venit în România, nu mai jucase fotbal de trei ani, mai precis din sezonul 2002-2003, el nereuşind să se impună la echipele Portuguesa Santista (Brazilia) şi AC Malcantone (Elveţia). "Printre lucrurile cu care mă mândresc cel mai mult este faptul că am avut o contribuţie decisivă la transferul lui Ricardo la Unirea", a mărturisit, pentru Libertatea, Alex Leandro, atacant la Săgeata Stejaru şi, în acelaşi timp, cumnatul lui Ricardo Gomes. Impresariat de cumnat "Când eram jucător la Unirea Urziceni, patronul echipei, Dumitru Bucşaru, m-a chemat la el în birou să mă întrebe dacă ştiu vreun mijlocaş talentat. M-am gândit imediat la Ricardo. Mai greu a fost însă să-l conving pe cumnatul meu să vină în România, pentru că lui îi era frică să nu fie ceva necurat la mijloc. L-am încredinţat că totul este serios, iar la 15 zile după ce a dat probe, Ricardo a semnat un contract pe trei ani cu Unirea Urziceni. Pot spune că l-am ajutat să se întoarcă la fotbal, pentru că nu mai voia să audă de acest sport", a explicat Alex Leandro (26 de ani), care a jucat pentru Unirea Urziceni în sezonul 2006 - 2007. După ce a trecut şi pe la Dinamo 2, Alex joacă în prezent la clubul Săgeata Stejaru, din Divizia B. Şi-a adus familia la Bucureşti Ricardo Gomez este fericit că soţia sa, Liria (26 de ani), l-a urmat la Bucureşti, alături de copiii lor, Ana Carolina (5 ani) şi Pablo (5 luni). Familia locuieşte în zona Moşilor, într-un apartament pus la dispoziţie de clubul Unirea Urziceni. Ricardo şi ai săi aşteaptă cu nerăbdare vacanţa de iarnă pentru a se întoarce în Brazilia. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
50 Musafir(i)
50 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut