Ştiri Universitatea Cluj
11-09-2009, 10:45 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Cluj
"Nu avem nicio scuză"
Antrenorul Universităţii, Cristian Dulca, a comentat la finele meciului cu Deva prestaţia jucătorilor săi.
"Nu avem nicio scuză, din păcate nu am putut să evoluăm la acelaşi nivel ca şi în partida câştigată marţi la Petroşani. Din păcate am ratat mult, se simte nevoia unor plusuri la nivelul transferurilor. Avem nevoie de câte un jucător pe fiecare post. Lupta pentru promovare continuă deşi e trist că nu am putut bate Deva", a fost de părere tehnicianul "şepcilor roşii". Dulca e la a doua remiză pe banca echipei de când a preluat pe Universitatea, după 1-1 cu UTA, la debut. Dulca a pierdut cu Arieşul, weekendul trecut, şi a câştigat cu Drobeta (3-0) şi Jiul (2-0). La finele meciului, după terminarea conferinţei de presă, Dulca a dat ochii cu suporterii, aproximativ 20 de fani cerându-i explicaţii antrenorului pentru prestaţia jucătorilor. Înainte însă fanii au avut un dialog şi cu jucătorii, pe teren, căpitanul Unguruşan fiind cel care a cerut scuze suporterilor pentru rezultat. Cel mai şifonat din duelul cu galeria a ieşit însă Soporan care, la primul meci în acest sezon din campionat pentru "U", a fost luat în colimator de o parte a peluzei "alb-negre". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut