Ştiri Universitatea Craiova
12-03-2009, 09:16 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Craiova
"O victorie cu Steaua ar fi de bun augur"
Chiar dacă a scăpat de accidentarea suferită, Eugen Trică nu va putea juca în meciul de luni, cu Steaua. Acesta a primit în partida cu CFR Cluj al patrulea cartonaş galben şi, astfel, este suspendat pentru confruntarea cu roş-albaştrii.
"Îmi pare rău că am câştigat la asemenea scor. Tot timpul mi-a plăcut de această echipă, mai ales că a fost şi socrul meu, Ilie Balaci, antrenor aici. Acum, dacă ar fi şi scorul ăsta şi în partida de luni, cu Steaua, ar fi extraordinar. Vreau să-i mulţumesc publicului, care, într-adevăr, a fost numeros şi a făcut o atmosferă extraordinară. Cred că a fost un antrenor reuşit pentru meciul cu Steaua. Şase puncte în ultimele două partide ar fi fantastic, deşi cred că o victorie cu Steaua ar fi de bun augur. E partida cu Steaua, un meci foarte important şi cred că vor veni mulţi suporteri. Îi aşteptăm să fie alături de noi. Îmi pare rău că nu voi putea juca împotriva Stelei, din cauza acelui cartonaş galben la Cluj", a declarat Eugen Trică. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
22 Musafir(i)
22 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut