Ştiri Universitatea Craiova
12-13-2009, 02:27 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Craiova
Mititelu il "inteapa" pe primarul Solomon
Patronul echipei Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, continua sa se simta "haituit" de primarul orasului, Antonie Solomon.
Finantatorul gruparii "alb-albastre" a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca nu se va lasa dat la o parte de la echipa, asa cum vrea edilul, pentru ca a investit bani si suflet la gruparea din Banie. "Nu e adevarat ca domnul Solomon ne va da stadionul cu un euro. Dimpotriva, chiar. Am citit in presa locala ca de la 1 februarie o sa ne lase sa jucam numai cu niste conditii jignitoare. O sa vina vremea cand o sa vrea sa ne dea ei bani si noi nu o sa vrem. Domnul Solomon de fapt ma vrea pe mine plecat de la echipa. Dar nu se va intampla. Daca nu as fi eu, Craiova ar fi controlata de la un capat la altul de el. Probabil ca el va avea 80% la urmatoarele alegeri, dar e unul nebun, Mititelu, care il incomodeaza. Eu nu plec de la Universitatea Craiova, pentru ca am investit foarte mult suflet. Am luat banii familiei si i-am investit la echipa. S-a racit treaba si la Severin, dupa seara de 6 decembrie. Anul acesta a fost unul negru si pentru mine si pentru Universitatea Craiova, din multe puncte de vedere. E vorba vechiului proverb: «la omul sarac nici boii nu trag». Probabil vor urma vremuri si mai grele, dar cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa ii inving si sa fac o echipa redutabila. Sunt convins ca va veni soarele si pe strada noastra. Nu mai facem niciun banchet, nu mai intra nimic in noi, dupa ce s-a intamplat", a declarat Adrian Mititelu, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)
7 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut