Ştiri Universitatea Craiova
10-01-2009, 05:23 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Craiova
Vâlcea păstrează procentele pentru Florin Costea
Oficialii de la CSM Vâlcea şi cei de la Universitatea Craiova au negociat la începutul acestui sezon competiţional eventuala cedare a cotei de 25% pe care gruparea din Zăvoi o deţine la un eventual transfer din Bănie al atacantului Florin Costea. Până la urmă, suma negociată a fost de aproximativ 500.000 de euro, bani care ar trebui viraţi până pe 10 octombrie. Şansele ca înţelegerea să nu pice sunt însă foarte mici, iar tratativele dintre două părţi au fost sistate.
"Nici nu am mai discutat cu cei de la Craiova. Mai mult ca sigur banii nu vor ajunge în contul CSM-ului. Rămâne ca înainte, avem 25% din eventualul transfer al lui Florin Costea de la Universitatea Craiova. Normal că noi ne doream să perfectăm actele. Noi puteam ţine echipa cu aceşti bani până la finalul campionatului. Din păcate, ne-am luat adio de la aceşti bani, nu mai intră în calculele noastre. Trebuie să ne descurcăm singuri", a declarat Florin Verigeanu, directorul general de la CSM. Boss-ul din Zăvoi crede că sunt şanse minime să-i îndeplinească dorinţa tehnicianului Alin Artimon de a transfera un atacant experimentat. "De unde să facem rost de bani pentru transferuri? Îl înţeleg şi pe Alin că ar avea nevoie, dar eu ce pot face? Trebuie să o ducem aşa până în iarnă, apoi vom vedea ce va mai fi. Oricum, şi dacă am avea cu ce, de unde să mai aducem acum un atacant bun? Toţi au contracte cu alte formaţii. Am jucat bine cu UTA, dar mare păcat că nu am reuşit să ne impunem", a concluzionat Verigeanu. Altfel, portarul Adrian Rusandu a primit verdictul testului cu RMN la care a fost supus. Portarul CSM-ului are doar întindere, nu ruptură musculară, şi va trebui să facă recuperare de maximum două săptămâni. Vestea bună este că Laurenţiu Boroiban este apt de joc şi va putea fi în teren la meciul de sâmbătă, de la Cluj-Napoca. Atacantul vâlcean s-a lovit la genunchi în timpul partidei cu UTA şi a fost schimbat, dar în prezent este refăcut în totalitate. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
19 Musafir(i)
19 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut