Ştiri Universitatea Craiova
10-11-2009, 12:08 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Craiova
"După trei goluri cu Alba Iulia, sper să dau unul cu Astra şi să câştigăm"
Atacantul Universităţii, Florin Costea, a afirmat că partida amicală cu Gloria Bistriţa a fost una de bun augur în vederea pregătirii întâlnirii cu Astra Polieşti.
"A fost un meci de verificare foarte reuşit, important e că nu s-a accidentat niciun jucător şi că am câştigat. Nu contează unde mă vede lumea fotbalului, ci unde mă vede antrenorul echipei naţionale. Nu vreau să comentez acest subiect. Cu Răzvan Lucescu nu am vorbit deloc în ultimul timp", a afirmat decarul Ştiinţei. În urma absenţei lui Dorel Stoica, banderola de căpitan i-a revenit lui Florin Costea. Despre acest lucru, Costea a zis: "Nu ştiu nimic de plecarea lui Stoica, astăzi am primit banderola. Ce va fi în viitor vom vedea. Cu siguranţă, e mai multă responsabilitate pentru mine." Autorul unui hat-trick în partida cu Alba Iulia, Florin Costea speră să dea un gol în meciul cu Astra şi Ştiinţa să câştige. "Se va vedea la meciul cu Astra dacă această pauză a fost binevenită. Noi aşa credem că este binevenită. Ne-am pregătit foarte bine. Aşteptăm meciul cu Astra, pe care sper să-l câştigăm. Nu cred că Nicolo Napoli se gândeşte la meciul cu noi pentru că de la acest meci poate câştiga trei puncte, nu 10, cred că vede toate meciurile la fel. După trei goluri cu Alba Iulia, sper să dau unul cu Astra şi să câştigăm asta este important!", a declarat la finalul partidei amicale Florin Costea. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
19 Musafir(i)
19 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut