Ştiri Universitatea Craiova
10-19-2009, 04:28 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Craiova
Eugen Neagoe: "Am făcut un meci slab, unii dintre jucători au crezut că s-a terminat campionatul"
Antrenorul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, a declarat, duminică, după eşecul cu Astra, că este total dezamăgit de jocul echipei sale, dar mai ales de unii dintre fotbalişti, care au tratat cu superficialitate partida, şi va lua măsuri împotriva lor.
"Mi-e greu să vorbesc după acest meci, a fost o zi mohorâtă şi foarte urâtă pentru echipa mea. Nu am jucat absolut nimic din ceea ce ne-am propus. Am făcut un meci slab, cu unii dintre jucători care au crezut că s-a terminat campoionatul. În urma prestaţiei lor, unii vor rămâne în afara echipei. Am intrat pe teren plini de noi şi am greşit inadmisibil pentru acest nivel", a spus Neagoe. Tehnicianul a mai precizat că "Eugen Trică va fi pedepsit pentru gestul său din finalul partidei", atunci când a fost la un pas de a-l lovi pe arbitrul Deaconu. Totuşi, după meci, mijlocaşul oltean l-a aşteptat pe Deaconu să iasă din vestiar pentru a-şi cere scuze. "Merit să fiu pedepsit, vă asigur că aşa ceva nu se va mai întâmpla vreodată", a afirmat fotbalistul. Formaţia pregătită de Nicolo Napoli, Astra Ploieşti, a reuşit, duminică, să învingă, pe teren propriu, scor 3-1, Universitatea Craiova şi a urcat pe locul 12 în clasamentul Ligii I. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
23 Musafir(i)
23 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut