Ştiri Universitatea Craiova
11-06-2009, 05:54 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Craiova
Universitatea Craiova, asteptata la Severin cu bratele deschise
"Municipalul" din Severin se pregateste de sarbatoare. 5000 de scaune au fost deja montate si severinenii promit ca totul va fi gata pana la ora partidei inaugurale dintre U Craiova si Dinamo, care se va desfasura pe data de 15 noiembrie. Video/Universitatea Craiova, asteptata la Severin cu bratele deschise Daca sortii vor decide ca Stiinta sa intalneasca in sferturile Cupei Romaniei formatia Dinamo, atunci partida inaugurala nu se va mai desfasura, urmand ca meciul din cupa sa se desfasoare pe arena severineana pe data de 18 noiembrie. "Pe 15 noiembrie vom face inaugurarea stadionului, cu meciul Universitatea - Dinamo. In cazul in care cele doua echipe vor pica in Cupa Romaniei, Dinamo si-a dat acordul ca meciul oficial sa-l inlocuiasca pe cel amical si sa aiba loc tot la Severin, pe 18 noiembrie, indiferent care va fi echipa organizatoare", a spus primarul Constantin Gherghe. Constantin Gherghe a declarat ca intreaga investitie se ridica la 4 milioane de euro si ca mai include si dotarea arenei cu instalatie de nocturna: "Orice primar are obligatia sa sprijine sportul. Eu n-am facut altceva decat sa le ofer severinenilor mei fotbal de calitate. Am primit Stiinta cu bratele deschise. Universitatea nu va cheltui niciun leu pentru jocurile pe care le va disputa la Severin, fiindca toate cheltuielile vor fi suportate de la bugetul Consiliului Local". Vestiarele au fost complet renovate si decorate special in culorile alb-albastru. A fost adus si mobilierul pentru cabinele pentru arbitri, in prezent lucrandu-se numai la lojele tribunei oficiale. "Universitatea se va simti ca acasa in noile vestiare", a spus Gherghe. Pana pe 12 noiembrie, este preconizat ca pe “Municipalul” severinean sa fie adusa si o tabela moderna electronica, asemanatoare celei de pe "Wembley". "Va fi o tabela ultramoderna, cu tehnologie pe module, asemanatoare cu cea de pe Stadionul "Wembley". Din cate stiu, in România, doar pe «Steaua» si «Ceahlaul» mai exista o asemenea tabela de marcaj", Nicolae Paponiu, viceprimarul Severinului. In timp ce Universitatea va beneficia de conditii la standarde europene, Drobeta va continua sa joace partidele de pe teren propriu la Vanju Mare, cel putin pana vor arata ca "vor sa faca perfomanta". "Deocamdata, echipa din Severin are unde juca. Daca imi demonstreaza ca vor sa faca performanta, in primavara anului viitor vom demara si lucrarile de reabilitare ale Stadionului "Angelescu". Se poate juca fotbal de calitate si pe cealalta baza sportiva din oras. Daca va intra in Liga I, cu siguranta vom gasi o solutie eleganta si pentru FC Drobeta", a precizat Gherghe. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
22 Musafir(i)
22 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut