Ştiri Universitatea Craiova
12-03-2009, 09:13 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Craiova
"O victorie cu Steaua ar fi foarte importantă pentru noi şi sper să ne bucurăm de ea"
Şi el autorul unui gol în partida amicală de ieri, cu Drobeta, mijlocaşul Ştiinţei Dragoş Firţulescu speră că luni Universitatea va sărbători o victorie împotriva Stelei.
"Urmează partida cu Steaua. A trecut şi acest meci, important este că suntem toţi sănătoşi şi pregătiţi pentru meciul următor, cu Steaua, şi sperăm să iasă bine. Mai puţin contează dacă voi juca titular, o victorie cu Steaua ar fi foarte importantă pentru noi şi sper să ne bucurăm de ea", a spus Firţulescu. Plăcut impresionat de atmosfera de la Severin, Dragoş Firţulescu speră că şi luni, la Craiova, suporterii vor veni în număr mare să-i susţină: "Din câte ştiu eu, Craiova este bine primită peste tot, mai puţin în Bucureşti, cu toate că şi acolo sunt foarte mulţi fani ai Ştiinţei. Ne aşteptam să fie foarte frumos aici la Severin, suntem foarte încântaţi de aceşti suporteri, cred eu că sunt peste tot numai aici. Cred că şi cei din Craiova o să vină în număr mare la meciul cu Steaua, pentru că avem nevoie de ei şi numai împreună putem trece foarte uşor de Steaua." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-03-2009, 09:14 PM
|
|||
|
|||
"Regret că oraşul Craiova a rămas în urma Severinului, în ceea ce priveşte o asemenea investiţie"
Prezent la inaugurarea Stadionului "Municipal" din Severin, vicepreşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Adalbert Kassai, a fost încântat de frumoasa arenă de la Malul Dunării, dar dezamăgit că Primăria Severin a luat-o înaintea Primăriei Municipiului Craiova cu asemenea investiţie.
Astfel, Universitatea este nevoită să plece în pribegie. "Felicit Drobeta Turnu Severin pentru această realizare, iar pe dumneavoastră vă invit să vă faceţi şi echipă, ca împreună să o putem promova în primul eşalon, după care să o predăm domnului Dragomir la Liga Profesionistă de Fotbal. Ţin să remarc apetitul oltenilor şi mai ales al celor de la Craiova, care, dacă se vor lupta pe această bijuterie, vor face performanţă şi regret faptul că oraşul lor, acolo unde joacă o echipă care a adus atâtea satisfacţii în fotbalul românesc, a rămas în urma dumneavoastră în ceea ce priveşte o asemenea investiţie", a declarat Adalbert Kassai. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-03-2009, 09:15 PM
|
|||
|
|||
S-au pus în vânzare biletele pentru partida cu Steaua!
Începând de astăzi, 3 decembrie, de la ora 12, s-au pus în vânzare biletele pentru meciul Universitatea Craiova - Steaua, de luni, 7 decembrie, ora 20.45.
Între 3 şi 7 decembrie, între orele 10 şi 18, biletele se pot procura de la casele Stadionului "Ion Oblemenco", zona tabelei de marcaj, biroul de publicitate al cotidianului "Ediţie Specială", situat pe strada Sf. Dumitru, nr. 1, şi de la vânzătorii volanţi. Aceştia se vor afla în perioada 3 - 6 decembrie, în cartierele Craioviţa Nouă (Poştă), Brazda lui Novac (Piaţă), Spitalul Nr. 1, Ciupercă, Complex stadion, str. Ecaterina Teodoroiu şi zona centrală. În ziua meciului, biletele se pot procura de la casa de bilete până la 17, de la biroul de publicitate până la ora 20 şi de la vânzătorii volanţi, care se vor afla în zona centrală, până la 17, iar după această oră în zonele adiacente stadionului (Laguna Albastră, părculeţul Sf. Dumitru, Complex stadion, Sala Polivalentă, str. Ecaterina Teodoroiu). Preţurile biletelor: Tribuna 0 - 30 lei Tribuna 1 - 15 lei Tribuna 2 - 10 lei Peluze - 5 lei http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-03-2009, 09:15 PM
|
|||
|
|||
"Ne gândim la meciul cu Steaua şi trebuie să-l câştigăm. Eu zic că se poate"
Original din Drobeta Turnu Severin, căpitanul Ştiinţei, Dorel Stoica, este convins că Universitatea va avea luni puterea să învingă Steaua.
"Sper să umplem stadionul tot timpul, sper să câştigăm aici mereu. Mă aşteptam să vină atâţia oameni pentru că nu au mai văzut de mult o echipă mare, meritau. Şi noi ne gândim la meciul cu Steaua şi trebuie să-l câştigăm. Eu zic că se poate. Vom câştiga şi vom reveni acolo unde trebuie să fim", a afirmat Stoica. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-03-2009, 09:16 PM
|
|||
|
|||
"O victorie cu Steaua ar fi de bun augur"
Chiar dacă a scăpat de accidentarea suferită, Eugen Trică nu va putea juca în meciul de luni, cu Steaua. Acesta a primit în partida cu CFR Cluj al patrulea cartonaş galben şi, astfel, este suspendat pentru confruntarea cu roş-albaştrii.
"Îmi pare rău că am câştigat la asemenea scor. Tot timpul mi-a plăcut de această echipă, mai ales că a fost şi socrul meu, Ilie Balaci, antrenor aici. Acum, dacă ar fi şi scorul ăsta şi în partida de luni, cu Steaua, ar fi extraordinar. Vreau să-i mulţumesc publicului, care, într-adevăr, a fost numeros şi a făcut o atmosferă extraordinară. Cred că a fost un antrenor reuşit pentru meciul cu Steaua. Şase puncte în ultimele două partide ar fi fantastic, deşi cred că o victorie cu Steaua ar fi de bun augur. E partida cu Steaua, un meci foarte important şi cred că vor veni mulţi suporteri. Îi aşteptăm să fie alături de noi. Îmi pare rău că nu voi putea juca împotriva Stelei, din cauza acelui cartonaş galben la Cluj", a declarat Eugen Trică. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-03-2009, 09:16 PM
|
|||
|
|||
Universitatea Craiova, sancţionată de Comisia de Disciplină
Cluburile Universitatea Craiova şi Pandurii Târgu Jiu au fost sancţionate de Comisia de Disciplină a LPF, întrunită miercuri, cu penalitate sportivă de 910 lei, pentru comportament nesportiv în cadrul etapei a XV-a a Ligii I (CFR Cluj, respectiv Rapid).
Conform regulamentului, echipele care primesc cinci sau mai multe cartonaşe galbene într-un singur meci sunt sancţionate pentru comportament nesportiv. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-04-2009, 08:42 PM
|
|||
|
|||
Oficialii Federaţiei l-au inclus pe Dan Petrescu pe lista posibililor selecţioneri
Antrenorul campioanei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, şi-a depus CV-ul la Federaţia Scoţiană de Fotbal pentru a prelua funcţia de selecţioner, alături de alţi 19 de tehnicieni din întreaga lume, urmând ca o decizie în acest sens să fie luată la începutul anului viitor, informează BBC.
Oficialii scoţieni au acceptat CV-ul românului, despre care s-au declarat încântaţi, însă au anunţat că lista rămâne deschisă, transmiţându-le tehnicienilor sau agenţilor să depună candidaturi în continuare. Conducătorul Federaţiei, Gordon Smith, a precizat că înlocuitorul lui George Burley la cârma naţionalei va fi anunţat la începutul anului 2010. "Vom face o alegere riguroasă, vrem să avem antrenor până pe 7 februarie, atunci când ne vom afla adversarii din preliminariile EURO 2012", a spus oficialul. Printre tehnicienii care se mai află în atenţia scoţienilor pentru a prelua naţională se regăsesc Craig Levein, considerat favorit de casele de pariuri, John Collins, Walter Smith, John Hughes, Alex Miller sau Gordon Strachan. Dan Petrescu a anunţat la mijlocul lunii noiembrie că este intersat de prelua postului de selecţioner al Scoţiei. "Aş fi interesat de Scoţia, deoarece să antrenezi o naţională este o mare onoare", a spus românul într-un interviu acordat BBC. În vârstă de 42 de ani, Petrescu şi-a început cariera de antrenor în 2004, iar de atunci a mai pregătit formaţiile Rapid Bucureşti, Sportul Studenţesc şi Wisla Cracovia. Din 2006 se află la Unirea Urziceni, formaţie cu care a câştigat titlul de campion în acest an. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-10-2009, 05:24 PM
|
|||
|
|||
Wobay nu va juca în meciul cu Oţelul Galaţi, din cauza unei accidentări
Mijlocaşul Universităţii Craiova, Julius Wobay, nu va juca în meciul contra Oţelului Galaţi, din etapa a 17-a, pentru că în partida cu Steaua a suferit o întindere la aductorul coapsei drepte, a declarat, miercuri, doctorul grupării din Bănie, Claudiu Stamatescu.
Wobay s-a accidentat în ultima parte a meciului cu Steaua, iar în urma controlului medical a reieşit că acesta a suferit o întindere. Trimis pe teren în minutul 60 al partidei, în locul lui Firţulescu, Wobay s-a accidentat după un contact cu Pleşan, în urma căruia a primit cartonaşul galben de la arbitrul Robert Dumitru. Pentru meciul de la Galaţi, antrenorul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, nu se va putea baza pe Găman, Prepeliţă şi Costea (n.r. suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene), dar nici pe Baird, Dilevski şi Dănănae accidentaţi. Universitatea Craiova va întâlni Oţelul Galaţi, sâmbătă, în deplasare, de la ora 14:00, într-un joc din etapa a 17-a, ultima a turului. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-11-2009, 10:14 AM
|
|||
|
|||
Neagoe: "Nu ne poate încălzi un egal la Galaţi, abordăm meciul doar la victorie"
Antrenorul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, a declarat, joi, că situaţia a devenit apăsătoare şi frustrantă pentru echipa sa, care nu poate aborda decât la victorie meciul cu Oţelul Galaţi, din ultima etapă a turului.
"Ne apasă situaţia din clasament, avem nevoie de puncte şi, sincer, contează şi ultima impresie pe care o laşi. Ne-am săturat de laude şi de rezultate injuste. Când faci un joc bun, în care îţi creezi şanse, ajungi uşor în faţa porţii, iar adversarul marchează dintr-o ocazie şi jumătate, atunci e normal să te simţi frustrat. Oţelul nu poate risca să încheie turul cu un eşec acasă, în faţa propriilor suporteri, iar noi suntem deja mult sub aşteptări. Măcar acum să evităm ghinionul şi să câştigăm", a spus Neagoe. "Indiferent de adversar, Universitatea nu poate aborda meciurile decât la victorie. Nu ne mai poate încălzi cu nimic un egal, chiar dacă este în deplasare. Trebuie să plecăm cu trei puncte de pe terenul Oţelului. Ne dorim foarte mult un succes în ultima etapă, pentru că ne-ar oferi puţină linişte după atâtea etape zbuciumate", a adăugat antrenorul Universităţii Craiova. Cât priveşte adversara din ultima etapă, Neagoe a apreciat că omogenitatea este punctul forte al gălăţenilor: "Pe Oţelul o consider una din formaţiile bune ale Ligii I. Se bazează pe un nucleu omogen, de opt-nouă jucători, care evoluează de suficient timp împreună, iar acesta poate deveni unul dintre avantajele adversarilor sâmbătă". Tehnicianul a dat asigurări că echipa sa are soluţii, în ciuda numeroaselor absenţe din lot. "Ne-am mai confruntat cu situaţii de acest gen şi am făcut faţă, Craiova are soluţii. Pentru mulţi poate fi şansa de a se remarca, de a demonstra că merită să continue aici şi din iarnă", a declarat Neagoe. Meciul Oţelul Galaţi-Universitatea Craiova, din cadrul ultimei etape a turului Ligii I, se va disputa, sâmbătă, de la ora 14:00. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-12-2009, 02:25 AM
|
|||
|
|||
Eugen Trică ar putea ajunge la ŢSKA Sofia, scrie presa bulgară
Mijlocaşul Universităţii Craiova, Eugen Trică, este foarte aproape de un transfer la formaţia bulgară ŢSKA Sofia, care l-a transferat oficial, vineri, pe Florentin Petre şi se află în negocieri cu Daniel Pancu, anunţă, vineri, presa de la sud de Dunăre.
Fotbalistul în vârstă de 33 de ani ar fi fost deja ofertat de gruparea din capitala Bulgariei, pentru care a mai evoluat între 2006 şi 2007. Totuşi, transferul nu s-ar putea realiza decât la finalul sezonului, deoarece Trică a evoluat deja pentru două formaţii în actualul sezon, CFR Cluj şi Craiova, iar regulamentul FIFA nu permite trei legitimări în aceeaşi ediţie de campionat. ŢSKA Sofia a anunţat, vineri, că a semnat un contract valabil un sezon şi jumătate cu Florentin Petre, care a efectuat în cursul aceleiaşi zile primul antrenament la noua sa formaţie. "Sunt bucuros că am revenit la ŢSKA, sper să câştigăm titlul în acest sezon şi să mergem în Liga Campionilor", a spus Petre. Presa bulgară mai notează că vicecampioana Bulgariei încearcă în aceste zile să îl convingă şi pe Daniel Pancu să semneze o înţelegere, după ce fotbalistul în vârstă de 32 de ani s-a despărţit de Terek Groznîi la finele lunii noiembrie. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)
7 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut