Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Victoria Brăneşti
11-09-2009, 09:49 PM
RE: Ştiri Victoria Brăneşti
“Nu ştiu cum de a ajuns Marin să conducă Gloria”

Antrenorul Victoriei Brăneşti, Ilie Stan a răspuns imediat la cele declarate de oficialul grupării din Crâng afirmând că acesta din urmă nu are niciun drept să facă astfel de afirmaţii.

"Cine mai este şi acest Mihai Marin? Chiar nu ştiu cum de a ajuns el să conducă un club de tradiţie ca Gloria Buzău peste oameni adevăraţi de fotbal precum Tulpan şi Viorel Ion. Să nu se ia cu mine fiindcă nu are nicio şansă. Spre deosebire de el, când am fost la Buzău, am făcut ceva readucând echipa în primul eşalon împreună cu "Vioară" după 20 de ani aşa că mai bine şi-ar plăti jucătorii, care nu au mai luat bani de câteva luni. El nu trebuie să vorbească de Brăneşti, deoarece suntem o comună unde entuziasmul meu şi sprijinul oamenilor de aici au făcut ca echipa să joace în Liga a II-a. Victoria trebuie respectată. Aici nu este nimic politic, ci munca, dorinţa şi ambiţie, iar Marin ăsta să tacă. Dacă se tot crede aşa tare de ce nu a ţinut Gloria în prima ligă? În loc să vorbească de alţii mai bine s-ar ocupa şi de imaginea echipei fiindcă jucătorii lui au venit la meci îmbrăcaţi ca de nuntă. Nu am zis că suntem mai tari decât Gloria, însă situaţia din clasament reflectă cel mai bine realitatea. Recunosc că formaţia buzoiană este mai bună decât noi, însă din punct de vedere al individualităţilor, deoarece are fotbalişti cu experienţă" a replicat Ilie Stan.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Victoria Brăneşti - Sebi Raducu - 10-30-2009, 08:50 PM
RE: Ştiri Victoria Brăneşti - Sebi Raducu - 11-09-2009 09:49 PM
RE: Ştiri Victoria Brăneşti - Daniel - 01-08-2010, 07:11 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut