Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ACF Fiorentina
11-03-2009, 03:41 PM
Mesaj: #2
RE: ACF Fiorentina
Jovetic spune că nu vrea să fie comparat cu Messi sau Baggio

Atacantul Fiorentinei, Stevan Jovetic, care luni a împlinit 20 de ani, a declarat într-un interviu că idolul său este Gabriel Batistuta şi nu îşi doreşte să fie comparat cu fotbalişti precum Lionel Messi sau Roberto Baggio, informează site-ul oficial al UEFA.

"Când am ajuns la Fiorentina am pus pe telefon cinci minute de imagini cu golurile lui Gabriel Batistuta. Toate sunt foarte frumoase. Nu l-am cunoscut, dar a fost un mare jucător", a spus Jovetic, care susţine că nu îşi doreşte să fie comparat cu Messi, Bagio sau Cruyff. "Sigur că îmi place să aud că joc bine şi să fiu comparat cu ei, deoarece toţi au fost mari fotbalişti. Însă eu sunt Stevan Jovetic şi încă trebuie să-mi îmbunătăţesc jocul. Trebuie să mai fac multe să fiu la fel de bun precum ei", a spus Jovetic.

Jucătorul formaţiei italiene este de părere că meciul cu Liverpool, când a marcat două goluri, este cel mai reuşit din cariera lui. "A fost cea mai frumoasă noapte din viaţa mea. Nu o voi uita niciodată. În primul rând pentru că a fost un meci din Liga Campionilor, iar în al doilea rând pentru că adversarul nostru a fost Liverpool. Al treilea motiv este că am marcat două goluri", a spus acesta.

"Am jucat în sezonul trecut din Serie A, dar nu atât de bine. A trebuit să mă acomodez şi să studiez limba italiană, dar acum mă simt mult mai bine. Sunt fericit că joc pentru Fiorentina. Mereu am urmărit fotbalul italian. Visam de când eram mic să joc într-un campionat precum Serie A, acesta a fost motivul pentru care am venit aici. Ştiam că Fiorentina este un club mare, unul dintre cele mai mari din Italia", a declarat atacantul muntenegrean.

Jucătorul s-a referit şi la şansele Fiorentinei în Grupa E a Ligii Campionilor: "Am crezut că Lyon şi Liverpool sunt favorite, dar acum totul este deschis. Îmi place să joc alături de Mutu şi Gilardino, sunt jucători foarte puternici. Am fost toţi trei într-o singură partidă, deoarece le este mai greu celor din defensivă, dar este loc pentru toată lumea".

Fiorentina ocupă locul 2 în Grupa E din Liga Campionilor, cu 6 puncte, şi locul 5 în Serie A.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
ACF Fiorentina - Sebi Raducu - 11-03-2009, 03:41 PM
RE: ACF Fiorentina - Sebi Raducu - 11-03-2009 03:41 PM
RE: ACF Fiorentina - Sebi Raducu - 12-10-2009, 09:09 PM
RE: ACF Fiorentina - Sebi Raducu - 12-18-2009, 08:22 PM
RE: ACF Fiorentina - Sebi Raducu - 12-27-2009, 05:08 PM
RE: ACF Fiorentina - Sebi Raducu - 01-03-2010, 03:45 PM
RE: ACF Fiorentina - Daniel - 02-06-2010, 03:21 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut