Adrian Mutu (nr. 10 - ACF Fiorentina)
12-21-2009, 04:40 PM
|
|||
|
|||
RE: Adrian Mutu (nr. 10 - ACF Fiorentina)
Nicu Gheara: "Mutu nu pleaca de la Fiorentina"
Controversatul om de afaceri Nicu Gheara, este de parere ca finul sau, Adrian Mutu nu va pleca de la Fiorentina prea curand. Conform spuselor sale, unui fotbalist ii este foarte greu sa se transfere dupa o accidentare.
"Mutu nu pleaca dupa parerea mea. Orice club se gandeste sa obtina un pret bun, dar este greu sa fii vandut dupa o perioada de accidentare. Dupa parerea mea ar trebui sa mai stea inca un an la Fiorentina ca sa poata pleca. Nu stiu daca si-a revenit, pentru ca revenirea o vezi in teren", a declarat Nicu Gheara pentru Sport Total FM. Acesta a dat si o declaratie socanta. Gheara crede ca persoanele din conducerea cluburilor ar trebui sa le ia apararea petrecaretilor: "Se face foarte mult tam-tam si sunt chinuiti fotbalistii. Noi mai aduceam fete in cantonament, mai beam un pahar de vin inainte de meci. Iovan si Bumbescu intrau intr-un restaurant si nu ieseau doua zile de acolo. Atunci nu era presa asa cum e acum. Tamas este un baiat extraordinar, ce daca mai intra si el intr-un club si sta pana la 4 dimineata? Dobrin statea dupa un meci 3 zile pana o suna pe sotie sa vina sa-l ia. Cornel Dinu bea de rupea noapte si zi, dar mergea la antrenament si alerga fara probleme. Cei de la club ar trebui sa le ia apararea." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
74 Musafir(i)
74 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut