Adrian Mutu (nr. 10 - ACF Fiorentina)
01-08-2010, 05:57 PM
|
|||
|
|||
RE: Adrian Mutu (nr. 10 - ACF Fiorentina)
Mutu: "Nu mi se pare corect cum a procedat Răzvan Lucescu cu mine, trebuia să îmi dea o explicaţie"
Internaţionalul român Adrian Mutu a declarat, joi, că nu a mai vorbit cu selecţionerul Răzvan Lucescu de 3 luni, deşi l-a sunat de peste 30 de ori, şi consideră că ar fi trebuit să primească o explicaţie de la acesta.
"Meciuri se vor câştiga şi cu Mutu, şi fără Mutu la echipa naţională, iar partida cu Serbia a fost doar un episod. Atunci, după meci, am greşit, dar l-am sunat pe Ionuţ Lupescu şi i-am spus că îmi pare rău. Am încercat să vorbesc şi cu Răzvan Lucescu, dar avea telefonul închis sau nu răspundea. Am dat 36 de telefoane, ce trebuia să mai fac? Să îi caut şi e-mailul lui? Nu mi-am călcat pe mândrie sau ceva atunci când am sunat selecţionerul, era ceva normal, mai ales că suntem apropiaţi ca vârstă. Eu şi Răzvan nu ne-am certat, doar că nu mi s-a răspuns la telefon. Nu am primit nicio explicaţie şi nu mi se pare normal cum a procedat Răzvan", a spus Mutu, la GSP TV. Atacantul formaţiei Fiorentina a adăugat că nu o să încerce să mai discute cu Răzvan Lucescu şi singura modalitate prin care va "vorbi" cu acesta vor fi "evoluţiile de la Fiorentina". Mutu a mai afirmat că nu va refuza o eventuală convocare la echipa naţională, în ciuda situaţiei create după jocul cu Serbia. De asemenea, atacantul a precizat că nu îşi tratează coechipierii cu superioritate, ci se comportă obişnuit la acţiunile primei reprezentative. România a fost învinsă de Serbia, în deplasare, scor 5-0, într-un meci din preliminariile pentru CM din 2010, iar după joc Mutu a plecat din cantonament fără să anunţe, apoi a fost surprins într-un restaurant în care a petrecut împreună cu nişte prieteni. Mutu a fost considerat unul dintre principalii vinovaţi pentru acea înfrângere şi s-a pus problema ca el să nu mai fie convocat. Referitor la un eventual conflict între el şi Cristian Chivu, Mutu a precizat: "Eu şi Cristi suntem prieteni de 15 ani şi nu am avea de ce să ne certăm. Vorbim mereu, nu în fiecare zi, dar cam o dată la 10 zile. O dată la 6 luni apare acest subiect, că eu şi Cristi nu ne înţelegem. Nu ştiu ce informaţii are domnul Mircea Sandu, dar eu şi Cristi nu suntem certaţi. Aş vrea să merg să îl vizitez după ce i s-a întâmplat, dar nu am cum, pentru că până la sfârşitul lunii voi juca din 3 în 3 zile". În altă ordine de idei, Adrian Mutu a reiterat ideea că pentru moment nu se gândeşte la o plecare de la actuala sa echipă de club, Fiorentina, însă din vară, deşi mai are doi ani de contract cu italienii, ar putea părăsi formaţia "viola". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
15 Musafir(i)
15 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut