Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adrian Mutu (nr. 10 - ACF Fiorentina)
01-18-2010, 05:28 PM
RE: Adrian Mutu (nr. 10 - ACF Fiorentina)
Mutu: "Din păcate, golul meu nu a fost de ajuns, ne-am crezut învingători dinainte"

Internaţionalul român al Fiorentinei, Adrian Mutu, a declarat, duminică, după eşecul cu Bologna, scor 1-2, că ar fi fost fericit pentru reuşita sa doar dacă formaţia din Florenţa ar fi obţinut cele trei puncte puse în joc, informează presa din Italia.

"Azi, din păcate, golul meu nu a mai fost de ajuns, era nevoie de mai mult de un gol. Am început prost, am primit două goluri în prima repriză, iar apoi am făcut tot posibilul să revenim, dar mingea a refuzat să intre în poartă. Am abordat greşit meciul, trebuie să eliminăm astfel de greşeli. Am pierdut fiindcă ne-am crezut învingători dinainte, iar asta e greşit pentru o echipă care îşi doreşte să se califice în Liga Campionilor", a spus Mutu, pentru Radio Blu.

Atacantul român a înscris un gol în meciul dintre Fiorentina şi Bologna, scor 1-2, fiind la a cincea reuşită din acest an, după ce mai marcase două goluri în campionat şi două în Cupă.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Adrian Mutu (nr. 10 - ACF Fiorentina) - Sebi Raducu - 01-18-2010 05:28 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
60 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut