Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adrian Mutu (nr. 10 - ACF Fiorentina)
09-05-2009, 08:20 PM
RE: Adrian Mutu (nr. 10 - ACF Fiorentina)
Mutu: "Nu m-am impacat din interes cu fratii Becali!"

Adi Mutu a povestit pentru Sport.ro si http://www.sport.ro cum a reusit sa se impace cu fratii Becali, cosmarul trait la aflarea vestii ca are de platit 17 milioane de euro catre Chelsea si planurile sale de viitor.

"Am fost suparat si dezamagit, dar acum sunt mai bine. Faptul ca mi se permite sa joc fotbal, faptul ca TAS si Chelsea imi permit sa pot face asta in continuare. Chelsea a anuntat ca nu va cere suspendarea mea si ca ramane la latitudinea FIFA Am crezut si am vrut intotdeauna sa continuu sa joc fotbal! Au fost numai bazaconii aparute in presa. Din pacate nu pot juca cu Franta. Pentru asta imi pare foarte rau. Extrem de rau… Imi doream enorm sa joc acest meci. Duminica voi pleca pentru ca am niste teste de facut. Trebuie sa aflu cat de grava este accidentarea. Sper sa stau mai putin de trei saptamani cat e verdictul initial. Vreau sa se stie din start un lucru! Nu m-am impacat cu Giovani si cu Victor din interes, ci din inima. Ce interes sa fie la mijloc? Eu nu vreau sa ma transfer, ei si-au luat inca o povara cu mine angajandu-se sa ma ajute in problema cu Chelsea. In tot acesti ani am mai vorbit, iar aceasta impacare a venit foarte natural pentru ca au fost multe lucruri care ne-au legat. Apoi, eu oricum nu mai am impresar de un an si jumatate. Raman la Fiorentina. Ma simt foarte bine acolo si nu am motive sa plec. 5-6 ani voi mai juca fotbal. Sigur, nu toti la nivelul la care sunt acum. Cu siguranta ma voi retrage de la Dinamo! Acolo am crescut. Am multi prieten acolo. Vreau sa ma intorc acolo pe final... Nu am vazut meciul cu Liberec, dar am ramas uimit cum, intr-o saptamana, s-a intors totul! M-am bucurat pentru Dinamo si pentru Cristi Borcea. Stiu cat patimeste pentru acest club. Merita asta! A gresit Borcea cand l-a criticat pe selectioner! I-am si spus ca a gresit. I-am dat telefon si i-am spus, iar el a recunoscut ca a gresit. Razvan Lucescu este cel care decide in privinta selectiei. Oricum, chiar daca nu era de acord, Cristi nu trebuia sa-si spuna parerea atat de agresiv. Adrian Cristea este un jucator de mare valoare. Presa exagereaza. Este tanar, nu are obligatii. Apoi, dupa ce mereu a aparut ceva urat despre el in presa sa stiti ca sufera foarte mult. Nu o arata, dar sufera." a declarat Mutu pentru Sport.ro si http://www.sport.ro.

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Adrian Mutu (nr. 10 - ACF Fiorentina) - Sebi Raducu - 09-05-2009 08:20 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
75 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut