Adrian Mutu (nr. 10 - ACF Fiorentina)
09-09-2009, 04:48 PM
|
|||
|
|||
RE: Adrian Mutu (nr. 10 - ACF Fiorentina)
Moggi Jr: "Mă întreb unde era Becali cînd Mutu traversa cel mai urât moment al vieţii"
Fostul impresar al lui Adrian Mutu, Alessandro Moggi, i-a răspuns lui Ioan Becali, după ce acesta a declarat că familia Moggi ar trebui să plătească o parte a amendei de 17 milioane de euro pe care "briliantul" trebuie să o plătească clubului Chelsea.
"Am fost contactat de Mutu, prin intermediul unor prieteni comuni, nu l-am căutat eu. Am încercat să redau fotbalului şi vieţii un om care traversa cel mai urât moment al existenţei sale. La început mi-a semnat o procură pe două luni. Mi-a spus: «Găseşte-mi de lucru, apoi mai vedem». Când l-am luat eu deja exista ruptura cu Chelsea. Mă întreb unde era atunci Becali, care l-a abandonat. I-am găsit două echipe, AC Milan şi Juventus, dar Milan îi oferea doar doi ani de contract. Jucătorul mi-a cerut apoi să meargă la Juve. Când tratam mi-a spus: «Dacă merge, semnez cu tine pe viaţă». I-am obţinut un contract pe cinci ani cu două milioane pe sezon", a spus Alessandro Moggi pentru Corriere dello Sport. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
20 Musafir(i)
20 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut