Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adrian Mutu (nr. 10 - ACF Fiorentina)
09-10-2009, 08:07 PM
RE: Adrian Mutu (nr. 10 - ACF Fiorentina)
Victor Becali: "Mare efort ce a facut Moggi ca l-a luat pe Mutu si l-a dus la ta-su"

Agentul FIFA considera ca problema lui Mutu este, in aceeasi masura si problema lui Moggi

Impresarul Victor Becali a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca Alessandru Moggi nu a facut mare lucru pentru a-l ajuta pe Adrian Mutu si sustine ca italianul minte atunci cand spune ca fotbalistul roman si-ar fi putut incheia cariera daca nu ar fi beneficiat de sustinerea sa. Agentul FIFA a mai spus si ca Moggi a obtinut profit de pe urma "Briliantului", iar acum paseaza intreaga raspundere asupra jucatorului.

"Cei de la Juventus nu aveau loc de jucator extracomunitar si Moggi e baiat destept si se gandea ca daca se indrepata asupra clubului nu se poate indrepta asupra clubului care l-a luat, asa ca l-a trecut intai pe la Livorno inainte sa il duca Juve. El spune ca l-a salvat pe Mutu. Ce, dispareau mingiile de pe fata pamantului, de nu mai juca Mutu niciodata fotbal si l-a salvat el? Va dati seama ce mare efort a facut acest Alessandro Moggi ca l-a luat pe Mutu si i l-a dus lui ta-su. Mare transfer a facut. Tatal lui a vorbit la telefon in fiecare zi cu Giovani (n.r. Ioan Becali) si chiar si in momentul in care Mutu a luat sapte luni de suspendare. Apoi nu a mai raspuns la telefon. Atatia ani nu am zis nimic, dar noi am ajuns in situatia in care pe ei nu ii intereseaza si spun ca e probema lui Mutu... Nu e numai problema lui Mutu e si problema ta, Moggi. L-ai luat pe Mutu, l-ai dus la taica-tu, ti-ai luat comisionul, apoi taica-tu l-a vandut pe opt milioane (n..r de euro). Eu puteam sa ii spun foarte bine lui Mutu ca nu ma duc la Londra ca nu mai avea semnat cu mine, dar eu m-am dus. Iar Moggi intreaba unde era Becali. La Londra era Becali, dar nu Ioan, ci Victor, impreuna cu Gica Popescu", a declarat Victor Becali, in cadrul emisiunii "Liga lu' Mitran".

"Si cand nu eram in relatii bune cu Mutu, am spus ca nu mi se pare nomal ce i se intampla, ca el sa plateasca si banii acestia. A platit cu sapte luni de suspendare pentru greseala pe care a facut-o. Chelsea a cerut acesti bani, dar ce a facut acolo nu e bine. Important e ca Mutu sa se recupereze. Dupa intalnirea cu avocatii e mai optimist si e o chestiune care va dura, aceasta cu procesul. Important e ca el sa joace, sa isi vada de treaba, pentru ca nu poate sa ii ia nimeni dreptul de a munci. Zilele urmatoare vom depune apelul si va vom putea spune mai multe. Vom cere revizuirea acestui caz si vor fi implicate in acest proces toate partile care au intrat in toata povestea. Aici includem si Livorno, pentru ca le-a iesit si lor ceva, ca doar nu faceau asta de dragul lui Mutu, pentru ca nici nu se cunosteau personal cu el pe atunci. Zilele astea urmeaza o intalnire cu avocatii si se vor depune la tribunalul federal documentele", a mai spus agentul FIFA.

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Adrian Mutu (nr. 10 - ACF Fiorentina) - Sebi Raducu - 09-10-2009 08:07 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
40 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut